• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    já bych taky doporučil Kasárnu, je to tam docela příjemný. Mají tam Louny a Zlaťák, dobře vaří, příjemnej personál, terasu i vnitřek a pro vytrvalce o patro níž nonstop...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WHITESCORPIO: ....v pripade taty spis kdyz jede okolo :) je fakt, ze tam mensi skupinka zabere cely podnik :D
    TARGI
    TARGI --- ---
    DANYSEK: jj, to je spis pro starsi pany .) A na jedno po ceste ;)
    Ale, "Kasarna" jsou myslim pro bandu vcelku mladych lidi OK, a je ta mi dost zabavy, jako automaty, pak kulecnik, sipky,fotbalek...Je to rozmistene neco dole neco nahore....btw. Zeptej se beeboye ten tam taky docela rad chodi, kdyz je nahodou v LN .)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danysek> ... u helleru, tusim ... tam je to ale ponekud mensi ... spis tak na jedno od cesty kdyz jdes okolo ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    TARGI: no myslim ze vetsina lidi coby zactvo 3.ZS ma pobliz rodice, takze potesi svou zlitou pritomnosti primo svoje rodiny ;-) Kolem jezdim - vim ze to tam vzniklo, ale nikdy jsem tam nebyl. Tata se mi chodi opijet k Hellerum ci jak se to 'cosi' pod barakem jmenuje... :)
    TARGI
    TARGI --- ---
    DANYSEK: nebo trebas "kasarna" prijemny ceny a maji na vyber, terasu, restauraci, ci bar, a kdyby se nekdo zlil jako prase, muze tam i prespat, nahore maji pokoje....
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    Louny, Louny... :-)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    DANYSEK: nebo dePRESSO ... na Valich ... naproti obcerstveni "v domku" ...
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danysek> ... docela dobra kombinace je u kasaren, putyka a pod nim non-stop ;) ... na akce tohodle typu mozna idealni
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    QUANTI: Dekuji za odbanovani .... :-) ....

PJGEPR: ;-P :-(
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WHITESCORPIO: no treba se objevil nejaky novy uzasny podnik... ehm... asi sem velky optimista :D
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danny> ... zas tolik se tady toho nezmenilo ;) ... cerny kun, union ?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ...btw co doporucite v Ln za knajpu pro tridni sraz? ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PJGEPR: tak to jsem nepobral :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    DANYSEK:oooo jak si mocny ... :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PJGEPR: nu coz tedy... pojmem to trosku vic demokraticky [see rights] :)
    takze mas tez moznost byt командир... :))
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ja jsem ten co poradne nevi m co chci ... (aby v tom byl poradek ... ) :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    vazeni,
    stejne cokoli udelam, se vam nelibi, a to ani kdyz je to na vyzadani nekoho z vas. takze vam predavam spravcovstvi a napriste at se s bubuskou a jejima tapetama pere ten, koho v cele stejne uvidite radi a predpokladam, ze to bude delat dobre.
    skutecne nemam cas ani naladu na reseni vasich zabomysich valek - na jedne strane lidi, kteri nechapou netiketu, na druhe strane ti, kteri poradne nevedi co chteji.
    nechavam vam volne pole pusobnosti...
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    zdravime Berushku :)
    BERUSHKA
    BERUSHKA --- ---
    zdravime lounaky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam