• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    mustafa. jo tak to je celkem pekne.. taky bych docela chtel nejakou takovou zrcadlovku, fakt pekna ;-) trebas casem.. jednou..
    uz fakt nechodis na xchat tak casto, jo? tak pipek uz znas dost tak nac se seznamovat s dalsima, ze... :P

pjgepr. taky ze by sla.. kdo si zahrava s ni, zahrava si s nyxem, ne asi :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    a já moji starou kompaktní Fujinu :)

BERUSHKA: když občas prolejzam nyx, přijde mi, že by za tebou šla polovina místního osazenstva až na konec světa :)
    BERUSHKA
    BERUSHKA --- ---
    MUSTAFA: my máme nikon D70s.. :)
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    BERUSHKA: ahoj beru :D
    BERUSHKA
    BERUSHKA --- ---
    PJGEPR: já jo? semnou nikdo nikam nepůjde :)
    MUSTAFA: :D zdravím tě..:)
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    KYLLER: už léta tam chodím tak max 1x za 2 měsíce blázínku :)) taky už mě nezná každá mostecká pipka :D
    foták jsem bral na splátky... tušim, že s 1GB ExtremeIII CF kartou jsem za to dával nějak 23.000,-
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    BERUSHKA: no něco by se zorganizovat mohlo ... Beru dostane ukol :)
    BERUSHKA
    BERUSHKA --- ---
    PJGEPR: :D
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    mustafa> co se diabetu tyce, mohu poskytnout know-how ...
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    mustafa. a za kolik jsi ho poridil? ja si take myslim, ze by tenhle zakkladni objektiv mohl stacit.. alespon pro zacatek..
    jo aha, takze uz ani na xchat nechodis? no teda.. to jsou mi zmeny za tu dobu ;-)
    pit uz nesmis vubec? takze konec jima beama... ?
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    PJGEPR: ty bláho karle, já už ale nesmim pít :) ale rozhodně by to něco chtělo :)

KYLLER: jj mam ten kitovej objektiv..sice ho haní, ale zdá se pro mě dostačující :)
    Líbku já nezávidim..mam místo serveru jen jeden velkej bordel :) No a kvuli "známosti své osoby" lízt na xchat se mi teda už léta nechce :D
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    pjgepr. az prestane prset :-)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    hosi .. kdy dame Sibenik? :)
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    mustafa. a objektiv? ten EF-S 18-55mm?
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    mustafa. uf, tak to docela spatne.. :-/
    eos 350d? no hezky pekne.. to bych se na nej rad prisel podivat a vyzkousel si ho..

nestaras? no tak.. co se stalo?? nezavid tolik tomu libimseti.. ;-))
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    KYLLER: njn se to nezdálo, ale ted už mi to přijde fakt jako obtíž.. dokonce mam za sebou jeden glykemickej šok, kdy jsem byl asi minutu mimo sebe.. :))

Koupil jsem Canon EOS 350D

O dětičky se moc nestarám :D Lidi z xchatu mě snad už neznaj a tim, že tam nechodim, tak nejsou nový lidi a upadá to :) Nejsem jak ta komerčáírna Líbko, který se sere do všeho :D Jsem tichej server :D
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    mustafa. nj vlastne, ta tva cukrovka :-/ a jakou zrcadlovku sis koupil..
    stale se tam staras o ty decka covece? :))
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    KYLLER: kdepak ženská..ale samotnou starostí o cukrovku a abych někde naskejsnul v komatu... :) no mam ten životní neúspěch na co svádět :) V práci to beru celý jako úspěch :) Jo jednu Novinku můžu zmínit: koupil jsem si digi zrcadlovku :)

PJGEPR: ještě stále :) jen se to už s xchatem jaksi nespojuje.. a trošku to uvadá :) http://xchat.mustafa.cz
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Branko mládeži ...

MUSTAFA: hehe .. jeste stale si uhlavni guru mostecke xholoty? :)
    KYLLER: delas, ze delas co? :)
    KYLLER
    KYLLER --- ---
    mustafa. zastavil? ze by v tom byla nejaka zenska.. ? snad mas v praci vic uspechu nez neuspechu ;) ja? osobni zivot na bode mrazu rekl bych a v praci nemam ani moc tech neuspechu, ale obavam se ze ani moc tech uspechu.. pokud vezmu v potaz, ze nejsou prusvihy, tak je to v podstate uspech :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam