• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    http://www.lounskevabeni.cz/letni-lounske-vabeni-program.html ... myslim ze urcite casti programu stoji za pozornost :)
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    to první bylo správně :)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ....;) ... dobrej odhad :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    radeji 5
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    3
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    tipni si :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    kolik Vás bylo? :)
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    a teď jsem si uvědomil, že tam někdo za mě zaplatil ten plněnej libanon, na kterej jsem uplně zapomněl, omlouvám se, dotyčný nechť se přihlásí :)
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    louny open meeting dopadl OK, ještě, ze přišlo tak akorát lidí, že si měli kam sednout... příště by to možná chtělo zvolit jiný podnik, abychom se vešli :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ehmm, chyba v re: :)
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    DANYSEK: dík:) ...jaký náhledy? já je všude mam..to bee je nemá :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MUSTAFA: taky si k tomu moh udelat aspon nahledy :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MUSTAFA: ale jo, moh - http://ml.xko.cz/ml.zip , cca 200M. Pristup bloklej neni zamerne, nejak to tam funguje - jen na to ja uz taky seru a nikdo jinej se o to moc nestara(l) :) Mista tam je dost, takze to asi nikdo nema duvod mazat...
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    BEEBOY: :)) myslel jsem si to.. jednou ročně lezu vzpomínat na ml.xko.cz a sám se divim, že to tam ještě všechno je :)
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    MUSTAFA: tyvole tyvole tyvole!!! jsem vůbec netušil, že ta adresa sweb.cz/beeboy/ vůbec ještě existuje! a to už je možná 3-4 roky, co si to myslím :) a on to má ještě někdo v bookmarcích, no, to mi ho teda vyndej :D
    to je paráda takhle náhodou najít ztracené a zapomenuté fotky :D
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    DANYSEK: joo to by mohl :) já sice přístup taky vyhrabal, ale je už bloklej :( myslíš, že bys to moch celý zipnout? nebo na den povolit přístup pro "admin_ml" ? :D
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    REONA: ooo dekuji :)
    REONA
    REONA --- ---
    PJGEPR: po pravde receno, ted ti to slusi vic ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    REONA: a jak by nekdo poznamenal, ja tam nejsem plesatej ... se divim, ze to tam na tom serveru Olexa jeste trpi :) ... a MUSTAFA, pristup k tomu stale mam... root na ten server by mi mohl stacit :)

PJGEPR: to budes za rohem skoro... doufam, ze nas tu nekdy navstivite za jinym ucelem nez je oprava notebooku :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    to teda ... koukam na to takovej hubenour ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam