• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    SOPL - sdruzeni obyvatel a pratel Loun ;-) MAME NOVOU ANKETKU Soplici ;-) !!!! ;-)
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: no, kdyby jen tady... zda se, ze (nejen) ty fronty na banany chybi snad vsude...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Kdyz vidim ty prubezne vysledky voleb na Lounsku, rikam si, to to zase dopadne. Komunisti 25% - lidem asi uz zase chybi fronty na banany :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    jojo, neni mattoni... :)
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    Hh, Louny louny...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    QUANTI: fracouzák neplave
    PIDALA
    PIDALA --- ---
    ADAMFC: Pěkně vypadající klubík.. jsem překvapena :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ADAMFC: jo? o co?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    QUANTI: prosim tě
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ADAMFC: Akce, které připravujeme...
    Co vás čeká a nemine v dubnu

to je fakt pomerne husty deja vu :DD
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PJGEPR: trojvodku - cooo. to jako ten pitomec už přešaltoval na tři vodky s red bullem. no tak to už se těšim po státnicích :D
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ADAMFC: no na konci neměl ani korunu :) ....

na poslední trojvodku s redbullem jsme se skládali s Majdisem, pak už neměl prachy žádnej z nás :-D
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PJGEPR: sem ráno koukal, že mi zasik ve 4 volal - tak to zas musela bejt šou. Já tomu klukovi asi navočkuju tu žloutenku, co taj v praze řádí, aby ušetřil trochu peněz :D
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ADAMFC: dneska ráno jsme u Lady s Filipem a Zasikem zavírali :-)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PIDALA: takže na pátek já preferuju tohle:
    http://www.dejavulouny.cz/

DANYSEK: jo na ty kasárna sem zapomněl a na ty hrůzný jednosměrky a šílenosti se zúženim silnic taky. A opět sem se vnitřně rozčílil :)

WHITESCORPIO: sem řikal skoro :) A když by se mi stalo cokoliv, tak nechci, aby mě vezli tam na nějaký složitější ošetření
    PIDALA
    PIDALA --- ---
    No, tak na ty jednosměrky už jsem narazila.. trochu překvapená, ale vymotala jsem se.
    O vzhled města asi ani tak nejde.. nový obchoďáky, zúžené silnice atd. Spíš takový ten městský život mi uniká.. nevím kam zajít v pátek večer, není s kým, nevím kam zajít koupit to, co zrovna potřebuju.. vlastně si připadám, jako bych tady byla poprvé :)))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    REONA: beztak dve tretiny dne prospi :) zvlast kdyz je clovek necha chvili radit na zahrade, tak pak spi jak zabite, a pak si clovek muze delat co chce... :)

ADAMFC: neni pravda, oblast byvalych kasaren, aka zahradni mesto se zmenila docela radikalne :-)
    http://www.mapy.cz/#x=131714784@y=136916496@z=16@mm=FP (soucasna fotomapa)
    http://www.mapy.cz/#x=131714784@y=136916496@z=16@mm=PFh (fotomapa 2002-2003
    ...jo a treba jednosmerky v sidlisti pod byvalyma kasarnama maji po spouste let buhviproc otocene smery... takze neco se meni ;)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    adamfc> no tak nemocnice je, bohuzel mesto o ni prilis zajem nemelo, takze urcita oddeleni jako porodnice proste padla a misto nich je treba lnp ;) ...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PIDALA: jestli si tam byla tak před 10 lety, tak se nezměnilo lautr nic :) Jen je menší autobusák a neni tam skoro nemocnice
    REONA
    REONA --- ---
    DANYSEK: Hehe, to by nedopadlo :)

Já bych i pejska chtěla, ale do práce vypadnu v půl osmé, vrátím se v šest. To by nešlo...vidím to na kolegovi, co má shodou okolností boxera a celá domácnost se musí pejskovi podřídit. Jenže u nás by to asi nešlo...

Ovšem naši prckové jsou bezva :) Dneska nás malej dokonce vzbudil až v půl deváté! (obvykle je to mezi čtvrtou a pátou ;)
    PIDALA
    PIDALA --- ---
    Zdravím Louny! Jsem v Lounech tak tochu staronová, už pár let jsem tady pořádně nebyla a pohybovala jsem se spíš jinde po republice.. Okolnosti mě ovšem donutily přestěhovat se zpět do rodného města.. a s překvapením zjišťuji, že toho o něm opravdu moc nevím. Ostuda, vím... já to napravím..
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    REONA: pekne... :) ale vymenny pobyt na vyvazeni sil pohlavi radeji nabizet nebudu... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam