• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Já ty vědce zbožňuju! Vždycky mě takováhle debata ujistí v tom, jak sou školy naplněný tim správnym materiálem.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MADDOG: tam je to moc buržoazní! Navíc tam šéfuje majitel hudebního lejblu - vykořisťovatel.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    IWF: tohle je nádhernej blábol - na základě pár vyměněnejch vět na nyxu o tom, jestli je sklípek fancy centrum lounský subkultury (což rozhodně neni), říct "..v normálnim životě co říct.." - ty dnešní děti!
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    IWF: ...fajn, to je jen dobre ;) ..uz jsem se bal ;)
    IWF
    IWF --- ---
    MADDOG: tak lehky to nebude, neboj ;)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    Jinak, pratele ... rad bych dnes upozornil na prednasku "Teorie strun a jine dimenze" od p. Kulhanka ..ktera startuje dnes od 17:00 v Galerii XXL :) ...takze kdo si chce rozsirit/upresnit svuj level ve fyzice a ma cas ...urcite se zastavte :)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    PJGEPR: ...:)) ..aha ..:))
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MADDOG: co bych za status konzervy dal :) .. i kdyz jak od koho .. jak od koho :-D
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    PJGEPR: ....pockej premyslim.... nooo ...takle brzo me odepsal nekdo v tomhle smeru poprve :)) ..zrejme za to muze ta dnesni dynamicka doba ....:) ...neni cas ztracet cas diskuzemi,velke cile cekaji :)) ... rychle ukazat moralni prevahu, zadna velka zdrzovacka...:) .... rady idividualistu jsou omezene...takze na me uz zbyl jen status konzervy ...to jsem se dockal... :))
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    PJGEPR: ....aspon trochu zabavy v nasem tichem auditku a kdyz se nove prichozi tak radostne nabidli a neberou nyx s dostatecnym nadhledem ..tak proc to nevyuzit :))
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MADDOG: :) ... covece jak casto slysis, ze jsi malo alternativni a malo otevrenej jinotam? :)

nebudes ty nahodou konzerva? :)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    IWF: ..souhlasim :))... cau vid a pozdravuj pocestny :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PJGEPR: neboj, za chvili zas bude okurkova sezona :D
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    hehe zajimavy to tu sledovat ...
    TIFFANY
    TIFFANY --- ---
    IWF: Máš recht Iwfko, ztráta času....
    IWF
    IWF --- ---
    MADDOG: ADAMFC: nikdo tady nerikal nic o skutecny pravde a ani o tom, ze tohle je jedina "cesta" -> kazdej svyho stesti..
    navic mi prijde zbytecny resit neco s clovekem/lidmi, se kterym bych si v beznym zivote nemela co rict (a pokud jo, tak by to bylo v tomhle duchu) jednoduse ztrata casu

ale jinak louny jsou krasne severoceske mestecko :)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ADAMFC: ....to vis dovolil jsi si mit malo "alternativni" nazor ....to neni legrace ;) .... dovolit si nesouhlasit se subkulturou s "jedinou skutecnou pravdou" a chapanim sveta :))

MADDOG
    MADDOG --- ---
    DANYSEK: ...pomalej? ;) ..otazka s cim ho srovnavas ;))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    vyhazet tu pakaz z leticiho letadla... bez padaku :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    sem tu zničil sluníčkovou diskusi o buržoaznim deja vu a moderně smýšlejícim sklípku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam