SPIPI: No já ještě pořád doufám, že z toho bude teda aspoň park nebo pouhá pěší zóna, další level už pak je vytvořit uprostřed další blok budov a tím to definitivně smazat z mapy. Názor, že "zeleně není nikdy dost a pěších zón taky ne" nesdílím a klidně mě za to ukamenujte - já prostě nemám dojem, že jen protože je zeleň politicky korektní, je možný ji umístit kamkoli a v jakémkoli množství. Všechny úpravy veřejných prostor ve vnitřní Praze by se měly podle mě provádět na základě hlubší úvahy než je "vyženem smradlavý auto vrazíme tam voňavou kytku"...
Vizualizace zatím moc nejsou, jsou nějaký nápady jak tam znovu zavádět tramvaje, ale zatím není žádný skutečný řešení (odklonění magistrály za Muzeum je problém, zahloubení magistrály je ještě větší problém, dole na ty pěší zóny už znova nikdo tramvaje cpát nechce - takže kam by ty tramvaje vlastně jezdily nikdo pořádně netuší)
P.S. A buřtostánky by mě moc mrzely, ty k Václaváku patří snad odjakživa, nechápu, proč je proti nim najednou taková kampaň, komu zas tak strašně vadí? KFC?