• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    SHIVA42: choreoška načmaraná ve vlaku směr první veřejné vystoupení v Pha 2013

SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: ja uz si na to zvykla. Chodim k Ruzence do kurzu a jsou tam sikovne dvacitky, ktere asi uz nedozenu, ale stejne jsem ve skole za zjeveni, ze delam v nasem veku tento sport. To si pis ze bude bedna!:D Me souteze nelakaji, ale uz mne kopla muza a mam strasne moc napadu na ruzne choreografie, uz jen si nacvicit ty komba ktere jsem umela pred 10ti lety, ze
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    IF_: Tak mistrak dám až 2026 a v kategorii 45 + :D budu tam, sám takže na bednu <3
    IF_
    IF_ --- ---
    MONOEGO: Good!! Ještě horší je s nima soutěžit :D Loni jsem byla na hobby a přede mnou holka, co se připravovala na maturitu :D
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Po 8 letech a třech dětech návrat k tyči, jako je sranda ve 44 letech být u tyče s lidma co můžou být mé děti 😂

PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    IF_: Diky.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Ahoj, kdo by měl zájem udělat exhibici na Mistrovství ČR ve StreetWorkoutu 15.8. v Benešově? Vaše studio jsme ještě schopní dát na plakáty, bannery atd. Na akci budeme mít i profi fotografa a kameramana.
    IF_
    IF_ --- ---
    UPOZORNĚNÍ!

Ahoj holky, muselo to dřív nebo později přijít a musím vám oznámit, že několik slečen, které navštěvují naše studio je momentálně pozitivních na přítomnost koronaviru.

Slečny se vyskytovaly ve studiu:

dne 6.3. od 19 hod (OC s Annou Nikulinou) - nejspíše nebyla infekční a nakazila se až 9.3. na společném kurzu v PŠ s lektorkou Luciou Štulrajterovou, která učí i u NÁS! Lucia se vyskytovala ve Firefly dne 10. a 11.3.

dne 11.3. od 19 hod (P4 s Terezkou Bínovou)

(ani jedna z našich lektorek nemá žádné příznaky)

První příznaky měly kurzistky 12.3. a v noci 13./14.3

Krajské hygienické stanice mají jiné podmínky, kdy řeší infekčnost - pražská řeší 2 dny před prvními příznaky, Hradec Králové 5 dní! Jak jste si asi všimly po celé ČR je v tom bordel.

Je mi to moc líto, ale prosím všechny se teď hlídejte, nejvíce ty které byly na společném kurzu či hned poté.

Pokud budete mít příznaky kontaktujte svého lékaře či rovnou hygienu, je také infolinka ke koronaviru na telefonu 1212.

Prosím pokud by byl někdo pozitivní, kontaktujte přímo mě na telefonu 774666298 a budeme řešit kontaktování ostatních.

PS: Všechny měly poměrně dobrý průběh, max jako chřipka. Jedna velmi mírný - zvýšená teplota do 38 jeden den a pak klid.

Sílu všem!!!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Se musím pochlubit..))

PS: náhodou někdo půlmetrový prodlužovák na 45, kterého je ochoten se zbavit.

IF_
    IF_ --- ---
    Holky, není tu někdo, kdo má trochu základy (fakt jen úplné základy) a chtěl by chodit v pondělí od 9 na kruh? Chybí nám někdo na pokračování kursu :(
    IF_
    IF_ --- ---
    SILECIA: Tak to je jasné, když je tyč doma, je to jiný level:) Já jí doma nemám, ale trénuji doma třeba stojky apod, jenže je mě je děsný vopruz, že nejdřív se musí člověk 20 min zahřívat a strečovat, což mě doma často doma odrazuje :D
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    IF_: kdyz mas tyc doma staci i jednou tydne, ale neflakat domaci trening :]
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Trapi stale a hrozne, ale snad aspon o chlup jsem to zlepsila, snazim se:) Diky:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: iF! Ty špičky! Pamatuji jak tě trápily kdysi dávno :)
    Pěkný!
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak já přidám něco z focení s Klárou Kinterovou.

IF_
    IF_ --- ---
    LILY: No tak min to ani moc nema cenu, kdyz se chce clovek posouvat a nabrat silu:) Resp. Moc si nedovedu predstavit delat silovejsi prvky a chodit mene.
    LILY
    LILY --- ---
    KOPRETKA: a teda třikrát týdně to je dost. Obdivuju a závidím. Mně se jednu dobu dařilo 2x, ale už zase nestíhám. :(
    LILY
    LILY --- ---
    KOPRETKA: já spíš k večeru. Od rána jsem v práci. A k Páje mi to nějak nevychází, max. na náhrady zatím. :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KOPRETKA: Tedaaaa, takhle zrovna když se předělávaly okna a musely se sundat žebřiny i s barvou ze zdi? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam