• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOISEGATELADAKH - Malý Tibet: země na konci světa :: Info na cesty, mapy, fotky, treking, tradice. Byl jste někdo? chystáte se?
    rozbalit záhlaví
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    pokud by to nekoho zajimalo, dal jsem dohromady fotky z letosni cesty po Ladakhu: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1248851461807892.1073741957.619912984701746&type=3
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    SERVUS: mno ja tak dobrou zkusenost nemam. Pritelkyni v Lehu kousnul pes. Byl to domaci mopslik uvazanej na provaze a bylo to jenom maly skrabnuti, ale stejne je ted na vakcinaci proti vztekline...
    jinak volne behajici psi byly vsude v klidu
    TEPE
    TEPE --- ---
    Vyšla kniha Příběhy Malého Tibetu. Již ji mám doma a vypadá zajímavě. Koupí přispějete i na školu v Mulbeku.
    Kniha Příběhy Malého Tibetu: Kousek Ladakhu u vás doma - Aktuality - cestování, poznávání, dobrodružství
    http://www.hedvabnastezka.cz/aktuality/21529-kniha-pribehy-maleho-tibetu-kousek-ladakhu-u-vas-doma/
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    SERVUS: nejhorsi co jsme potkali jsou komari:) za sve tri navstevy jsem nikdy nenarazila ani na agresivniho psa natoz neco jineho
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    SERVUS: potkali jsme jedině psy a jaky. Hadi tam nejsou. Psi jsou plaší (pokud byl některý trochu drzejší, stačilo se sehnout pro kámen), to samé platilo i na jaky. Vůbec bych to neřešila. Kdybys potkal levharta, neváhej a foť, budeš mít vzácnou památku.
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    SERVUS: vezmi si sebou nejaky kvalitny dlouhy a ostry nuz a nacvic si par rychlych vypadu s naslednim uskokem do strany, to se bude hodit .)
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    SERVUS: Nemá cenu nad tim premejslet. Vlci utecou, medvedi tam skoro nejsou, pokud uvidis alspon ocas sneznyho levharta, tak to bude zazrak, hadi tam snad ani nezijou...
    SERVUS
    SERVUS --- ---
    Máte někdo zkušenost s nebezpečnýma zvířatama v Ladakhu? Sněžný levharti, medvědi, vlci... plus asi samozřejmě hadi. Jak velký je riziko? Má cenu nad tím vůbec přemýšlet, nebo řeší to místní?
    DMAG
    DMAG --- ---
    Leh a okolí - překrásný kraj, Ladakh, Indie - ŽivotNaCestách.cz
    http://www.zivotnacestach.cz/leh-a-okoli-prekrasny-kraj-ladakh-indie/
    DRATEKK
    DRATEKK --- ---
    ahoj, chystam se do ladaku na konci zari, mate nekdo aktualni info kolik stoji permity? pripadne kde se v lehu ci jinde kupujou? kdyby se chtel nekdo pridat je vitan, jedu sam :)
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    TEPE: a po mnohem lepší cestě... já tu zpáteční letenku kupoval za hodně, tak tři týdny předem, a bylo to hodně přes 20 000 Rs, možná i 25, nepamatuju se přesně... a užij si trek!
    TEPE
    TEPE --- ---
    KOSMO: Vyrážíme z Lamayuru na trek, takže z Lehu je to blíže
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    TEPE: IMHO půjde to jen nahoru... jestli řešíš prachy a neřešíš přesné místo - je tady levnější varianta do Šrínagaru... záleží kam pak vyrážíš...
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    TEPE: spíš se zeptej pana sprchy v auditku o letenkách, my letěli v opačném směru zhruba za polovic s bookováním přímo v Lehu cca. 3 týdny před odletem (3 roky zpět)
    TEPE
    TEPE --- ---
    Ahoj, sháním letenky New Delhi - Leh na srpen, teď je cena 10 000Rp (ClearTrip). Je nějaká šance, že by mohla jít cena dolů? mám vyčkávat?
    DMAG
    DMAG --- ---
    Ladakh - "Malý tibet" v Indii | ŽivotNaCestách.cz
    http://www.zivotnacestach.cz/ladakh-maly-tibet-v-indii/
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    TILOPA: mě je to jasný, není mi jasná tvoje hloupá otázka. vydělej peníze, kup si letenku do Dillí, protože jsou tam nejlevnější, za 10-20 USD / den seš schopnej v Asii v pohodě vegetit a jestli čekáš, že ti někdo poradí jak na to, doporučuju spíš to středohoří
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    NOISEGATE: Kdyz ja bych chtel do tibetu za buddhama :)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    TILOPA: vyraž o vikendu do Jizerek nebo Českýho středohoří. Je tam pěkně, a když pojedeš stopem, budeš to mít i hodně levně :)
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Tak nikdy sem nikde nebyl a chtel bych nekam levne kuknout a posedet na vrcholku kopcu v lotosovem sedu. Co mam udelat ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam