Zajímalo by mě zda někdo kdo trpíte hypotyreozou máte problémy s očima? Já doposud problém nikdy neměla, ale v březnu jsem se začala po třech letech konečně "léčit" letroxem a objevily se mi zákaly ve sklivci. Což mi příjde zvláštní, s tímhle jsem nikdy problém neměla. Po pravdě nejsem schopná říct jestli jsem si toho nevšimla dřív, nebo jestli se to objevilo až skutečně po tom letroxu. S jistotou vím pouze to, že loni v listopadu jsem tyhle zákaly ještě neměla a všimla jsem si jich až letos na jaře současně se začátkem užívání letroxu. Vím že vstřebávací procesy ve sklivci nějak souvisí i s jódem a vážně netuším jestli se mi zákaly objevily protože hypofunkce nebo protože užívání letroxu. Mimo jiné mi po letroxu otékaly nohy, ne nijak moc, ale poznala jsem to. Teď čekám na oční vyšetření které by snad mohlo odhalit příčinu, zabránit zhoršení a uvidím jestli se s tím dá něco dělat krom vitrektomie .) Zatím to není nijak vážný ale je to obtěžující.
POIROT: tvůj stav asi trochu znám, u mě to není tak vážné, prakticky klinicky jsem na pohled uplně normální a zdravá ač krevní testy říkají opak.
S únavou se potýkám prakticky neustále stejně jako s nepříliš dobrou náladou. Nejhorší je to v zimě, celkově teplejší okolní prostředí mi hodně pomáhá stejně jako potravinové doplňky typu guarany či kofeinu v tabletách, které teď neužívám protože dávám ty čínské byliny.
Chronický zánět neznám, já mám autoimunitu která se prý bude postupem času zhoršovat, takže doufám že se mi to podaří nějak vyřešit a zastavit a stabilizovat se, než se mi to pustí do kloubů, slinivky, nebo CNS ;)