• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: pokud bys nekdy hledal partaka na cokoliv, tak se ozvi, rad se priucim :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: ano
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele hraje nekdo na serveru red eclipse? eu pve server?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    stahl se vam ted nekomu ta expanze? me se totiz nic nestahlo a to sem subscribnul :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: tak takhle to dycky bylo je a bude bohuzel... presne jak rikas, tak mezi dps je 90% totalnich hovadskejch imbecilu... nadruhou stranu dobre zahrany dps je slast mit v tymu, treba jako ja vcera v hammer station... mel se tam dva typky z jednoho klanu a to bylo fakt perfektni, presne vedeli co, cekali na to az to na sebe natahnu, jeli jeden target a fakt to byl fofr, ale jinak taky dost trpim no, ale spis na healery ktery vubec netusi ze sou healeri a tak to je docela prca pak :-D ale tak kdyz sem namodoval tak uz je to defakto jedno...

sem fakt zvedavej jaky to bude na vyssim lvlu, jakej budu tank, doufam, ze to dostanu do ruky, protoze zatim mi prijde ze to dost lamim, ale je to tim co sem psal driv + ze neznam moby a ty instance, ale to se snad zlepsi...

btw uz sem nasel na mobajlu ty wz... to je fakt hodne kruta restrikce 5 wz tydne...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: behem vteriny se sice do fp dostanes, ale pokud to neni fp levelem notne nad vetsinou hracu, tak budes mit pravdepodobne stesti na blbeckovska dps, kterym se zvetsuje penis s kazdym urvanym pullem. posledni dobou me to tak vytaci, ze hned na zacatku fp oznamuji, ze vzdy a vsude pulluji pouze ja a pokud se to nekomu nelibi, muze leavnout. pokud to nekdo nepochopi, nebo nechce pochopit, dostava po par pullech vote to kick a muze si hodinu cekat na dalsiho tanka. asi je to dani za to, ze kazdy chce byt hustodrny bouchac a delat obri damage.. jinymi slovy ta nejvyssi koncentrace trotlu je prave v dps poolu :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ted hlavne musim nafarmit credity na ten crystal do mecaku, to by mi hodne pomohlo :-) btw jak je na tom tanky guardian s dmg? prijde mi, ze ted nedavam temer zadnou :-D ale zase ja sranda, ze do veskerejch FP se dostanu behem vteriny :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: mno ja byl zvyklej dycky delat maximum co muzu (krome masochistickejch picovin), takze tak jedu i ted a zatim pohoda :-) uvidim jak to bude dal a pak to kdyztak prehodnotim... vzhledem k tomu, ze chci jet vetsinu republikovejch povolani, tak to stejne vsechno casem udelam :-)
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: To je otázka, jestli je to výhodný dělat vše co můžeš. Já sem měl velice rychle vyexpeno, takže jsem nějaký planety jen proběhl hlavnim questem a jiný ani nebral. Sem si je vůbec neužil :-(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: hele zatim neporidil, protoze mi na nej nezbyly prachy a republikovy byly pres 120k, takze hned jak nasetrim, tak to koupim, ale zatim sem nemel stesti sehnat nic levnyho...

jinak slovo datacron predemnou nevyslovuj :-D predevcirem sem delal datacrony na coruscantu a posledni datacron na +2cunning sem delal snad 2 hodiny a myslel sem ze to roztriskam :-D nebyl sem schopnej vyskakat po tech posranejch trubkach... jinak je vsechny poctive delam, snazim se dycky delat vsechny achievementy co jdou krome takovyho toho masovyho zabijeni (jakoze zabij 500 black sun a pod), protoze ty snad dojedu s dalsim charem (pokud sem pochopil, tak achievementy se ridi podle legacy a ta se scita na vsech charech dohromady).
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: a jak už tu nedávno pněkdo psal, pořídil sis do zbraně crystal +41 (nebo51) endurance? Před pár dny byly v aukci za empire (red Eclipse) od 60K. A doporučuju při expení dělat datacrony. Ono se to nezdá, ale i těch pár statů co ti přidaj se na konci sečte v hezký číslo :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: tam ja se ted prave nedostanu z prace...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: jj na to se chystam, vcera sem trochu radil po aukci a sehnal sem krome jedny casti vsechny upgradovatelny a na cpal do toho mody, takze fakt mazec... hp se mi zvedlo z 3k cca na 5k :-D pak sem prosel fp kde sem driv docela chcipal bez ztraty kyticky :-D fakt je to rozdil jako prase... sice sem to zesral, protoze sem si to spatne vyfiltroval a zbytecne koupil ruce za 20k kdyz tam byly za 6, ale to sere pes, prachy byly sou a budou (aspon ve hrach :-D) wz sem byl jen jednou v ramci nejakyho ukolu a strasne sem dostaval na prdel, ale to bylo hlavne tim, ze sem to mel spatne na equipovany a hlavne porad nejsem uplne szitej s tim ovladanim a nemam poradne upravenej hud a skilly nabindovany, az tohle poladim, tak to bude pecka verim... ale koukal sem na nejaky videa a tam to dps guardian silene valcoval... tank guardian je takova bandaska co prezije vse, ale nic moc nezabije mi prijde... ale je to jen pocit laika
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: mas moznost podivat se na ten rozdil. uplne stejne jako kazdy jiny..
    Features | Star Wars: The Old Republic
    http://www.swtor.com/free/features
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Zkus si ty WZ, až budeš mít 27 nebo 29. A nejlépe z upgadovanym eqipem na tom lvlu. Tank je na WZ dost zabavnej, protoze na PvP funguje taunt a guard, ktery snizujou dmg o 50%.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: jasny, to sem mel v planu udelat :-) a jaky je tam omezeni FP? nemam ted moznost se podivat na ten rozdil... kazdopadne to budu muset bez toho vydrzet... jak rikam, momentalne to hraju primarne kvuli pribehu, takze jakmile dojedu guardiana na 55 tak pojedu dalsi char abych videl ten pribeh a zkusil si neco jinyho a na to mi preffered status staci imho... takze na nejakej grynd kde by me omezoval ten status prijde tak za rok a to uz na to snad budu mit :-D
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: wz = warzone (battleground)
    Horší je omezení flashpointů, a ten inventář jde rozšířit za cartelcoins. 350K je nic. za to žádnej dobrej item 55 pomalu nekoupíš :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: hele panelu mam vic nez dost (sem preferred), quick travel nemam, tak proste beham no, co se da delat :-D Malej inventar je na hovno to mas pravdu, ale ten casem nejak rozsirim, protoze s tema 3ma radkama se to fakt neda a WZ nevim co je... jediny co vidim do budoucna jako fakt velky omezeni je objem penez ktery muzes u sebe mit, jako 350k mi neprijde nejak zavratna castka, kdyz na 21. lvlu sem byl schopnej nastradat nejakejch 60k...
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Ja obecne nemam rad omezeni.:-)
    Takze omezene probes, malo panelu na skills, cekani na Quick Travel, malej inventar, omezeni na WZ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: ja mam ted 21 a zatim v pohode :-D nijak me to neomezuje az na ten malej inventar :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam