úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Udírna - jak na to, recepty a osobní zkušenosti s uzením
rozbalit záhlaví
T_MAX
---
---
20:16:00 11.8.2011
1 odpověď
PETR_TNT
: iiiik, slibuju, že přestávám s vařením :D
BTW: začal jsem si vyrábět vlastní máslo, je to naprostá pecka! Teďka ještě dumám, jak do něj narvat česneček a bylinky, aby se to dalo použít na a do masa na grilčo, případně na aržentýnu :)
PETR_TNT
---
---
18:22:21 11.8.2011
1 odpověď
hodil by se tu Pája z Lamy racing,kdyz mi popisoval jak pripravujou maso, aby pak bylo stavnaty...slint
T_MAX
: to se opovaz nebo te unesu, nakoupis a budes mi grilovat dokud nereknu dost! :-D
T_MAX
---
---
17:36:28 11.8.2011
1 odpověď
KROTITEL
: Senzace, udírnu mám taky v plánu :)
KROTITEL
---
---
13:20:43 11.8.2011
WERT
: nejde jen o ryby. ty jedou teď v prvním kole. příště pojede třebas bůček, sýry, cokoli...
trénuj trénuj na naše závody :))
WERT
---
---
13:06:45 11.8.2011
1 odpověď
nezeru ryby sorry + musim makat abych o vikendu moh jet drtit kamení
KROTITEL
---
---
12:03:39 11.8.2011
BOHOUSH
: jak pa to?? se stav aspoň pro rybu na večer. useknu všem ruce aby ti aspoň jednu nechali :))
BOHOUSH
---
---
11:45:49 11.8.2011
1 odpověď
zdary. pokladame dneska travni koberec :( asi nestiham
KROTITEL
---
---
11:25:57 11.8.2011
1 odpověď
+1
Přispívejte cokoli ohledně uzení. akorát mam ryby v udírně tak že to tu nestíhám upravit, ale menší ochutnávka z uzení makrel bude odpoledne. nástěnku + záhlaví upravim v zápětí.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam