• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRPEDROSEdgar Cayce - Spící prorok
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Co se týče fyzickým změn, země se v západní části Ameriky rozlomí. Potopí se podstatná Část Japonska. Horní část Evropy se v okamžiku změní. Východně od pobřeží Ameriky se objeví země.
    Pohyby země se uskuteční v Arktidě i Antarktidě, způsobí výbuchy sopek v oblasti Rovníku. Póly se přesunou — kde bylo chladné a subtropické (podnebí, pozn. překl.), bude tropické, vlhké a začne tam růst kapradí.
    Začne to v době od r. 1958 do 1998, které se bude označovat jako období, kdy se Jeho světlo objevilo v oblacích.“ (3976-15, 19. 1. 1934)
    „Kdy se začnou objevovat změny v zemské aktivitě?“
    „Když se v Jižním moří objeví první zlom (tj. v jižním Pacifiku) a bude zřejmé vynořeni a potopení se toho, co je téměř naproti nebo ve Středozemí a v oblasti Aetny (Etna.?). Pak budeme vědět, že to začalo.“
    „Změní se také zemský povrch Severní Ameriky? Jestliže ano, které části budou postiženy a jak?“
    „V celé krajině nastanou menší nebo větší změny. Větší změna v Americe postihne Severoatlantskou podmořskou pánev. Pozor na New York!“ (311-8, MS-7, 9. 4. 1932)
    „Co se týče podmínek v zeměpisu světa, země — změny se uskuteční postupně. Mnohé části východního pobřeží budou rozrušeny, stejně jako mnohé části západního pobřeží, také střed USA.
    V dalších letech se objeví země v Atlantiku i Pacifiku, To, co je dnes pobřežím, bude ležet na dně oceánu. I mnohá válečná pole (1941) budou oceány, moře, zálivy. Utvoří se nad nimi nová Zem, Části východního pobřeží (státu.) New York a město New York z větší částí zmizí. Bude zde již jiná generace. Zmizí i jižní oblasti Karoliny a Georgie. To bude mnohem dříve.
    Vody jezer (Velká jezera) se vyprázdní do zálivu (Mexického zálivu) a ne do zátoky nahoře, jak se o tom mluvilo... (zátoka sv. Vavřince).
    Pak oblast, v níž žije entita (1152). bude patřit k bezpečným (Virginia Beach) — stejně jako dnešní Ohio, Indiána, Illinois a větší část jižní Kanady a východní Kanady. Západní část země však bude rozrušena, stejně jako mnoho jiných zemi“ (1152-11, MS-3. 13. 8. 1941)
    „Zem se na mnoha místech rozlomí Mladší část uvidí fyzické změny západního pobřeží Ameriky. V severní části Grónska vzniknou otevřené vody. Uvidí nově země v Karibském moři a vznikne souš — Jižní Ameriku shora až dolů postihne zemětřesení a v Antarktidě, v Tierra Del Fuego a v úžině přílivové vlny.“ (3976-15. 19. 1. 1934)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ve svých učeních hovoří o minulých životech a o reinkarnaci, přestože je princip převtělování pro křesťany nepřípustný.
    Věří, že duše přebývá na jiných planetách, než se vtělí do bytosti na Zemi. Proto přijímá astrologii a předpoklad, že měsíc a den našeho narození a postavení planet v tomto okamžiku ovlivňuje náš život.
    Předpovídá velké změny na Zemi, např. ničivé zemětřesení, při kterém se většina Kalifornie propadne do Pacifiku, pohyby a posuny zemské osy. Předpovídá také sérii apokalyptických událostí, které se odehrají v prvních několika desetiletích nového tisíciletí. (A my právě žijeme v prvních několika desetiletích nového tisíciletí!)
    Říká, že mnoho oblastí, které jsou nyní zemí, se brzy stanou mořským dnem. Atlantida prý naopak bude ze dna moře vyzdvižena.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam