• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHRPADuchovní a spirituální hudba - hudba k inspiraci i relaxaci
    Podělte se s ostatními o nějakou zajímavou hudbu - o interprety, alba, tracky, konzerty atd. atd... všechny hodnotné diskuse k tématu jsou vítány:)
    rozbalit záhlaví
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    MATHEW: pro mě Boards of Canada rozhodně mají spirituální rozměr. Často jsem pod jejich vlivem vnímal i pouhou jízdu metrem úplně jinýma očima. Díky za připomenutí. :)
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    MATHEW: jo tak dle mýho názoru je to spirituální hudba.. tohle auditko je především o sdílení tohoto druhu hudby, ale i o podobných diskuzích,jakou teď vedeme my 2:) ..není to jen hudba "fousatejch indů v oranžových hábitech" atd.. je to třeba i vážná hudba atd... prostě bych byl rád,kdyby se tady debatovalo v podobnym stylu.. a ne jenom pastování hudby ..je to auditko k diskusi..
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    je např. tohle spirituální hudba? jak to vnímám já, může být

Boards of Canada - Amo Bishop Roden - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=gvLoVCIhmyE
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    CHRPA: ano, jsem radši, když se téma klubu vymezí jasně
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    MATHEW: potřebuješ definici spirituální hudby?
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    a co nejdřív zkusit definovat co si pod tím pojmem "spirituální hudba" mám představit?
    POIROT
    POIROT --- ---
    Ten, kdo poradí, kde to senat, bude zahrnut do mých, večerních modliteb. :-)
    POIROT
    POIROT --- ---
    Nerpepší relax vyšel kolem roku 1995 ve vydavatelství AVIK a jmenovalo se to "Oceran voices" Absolutně dokonalý. CD mi bylo, bohužel, odcizeno. Bral bych i kopii. Ale nejde to sehnat. :-(((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam