ABRAHAM: Urcite dam vedet, nicmene mi Churchilly jeste vydrzi, dost mozna daji i leto a na zimu bych je tam vrznul. Spis me stve ten Loake, uplnej fakoff zakazniku.
Kdyby napsali, "budeme koncit s podporou mimo UK" tak jim tam s Aldwychama poslu dva mesice nazad i ty Churchilly, btw renovaci co udelali pred cca 7 lety tak oba podpatky jsem musel po case prilepit, protoze se zacaly odlupovat, zaroven leva boty obcas pocitove dela nekde mezi vrstvami podrazky nejaky pohyb, neni to nic hrozneho ale neni to 100% kvalita... na emaily, zda by to slo nejak resit napisou ze delaji uz jen UK.
S Aldwychema jsem poslal i origo krabici a dustbagy, vratily se v jiny krabici a bez dustbagu, psal jsem co to a vyfuckovali me, ze maj ne webu ze se nema posilat origo krabice ani dustbagy... takze jsem o ne prisel a nevratej mi nic. Pritom pri prvni renovaci mi naopak poslali dustbagy nove. Proces s DHL smerem od nich byl taky sranda, kdy po me DHL chtelo zasilku proclit a zaplatit nesmysl ackoli se jednalo o "vratku".
Tak tolik jen k tomu Britskemu gentlemanstvi. Docela me to stve, mel jsem ty boty rad a jejich Hyde jsou moje nejoblibenejsi boty vubec.