• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MINERWA: tak a uz nekdo toci to porno? zajimalo by me, jestli s gumou nebo bez... kdyz se tu kolem toho vede diskuze, mno?
    +kdyz to tady je tak moc o sukani, tak vcerejsi reklama z meho FB http://www.viptrk.com/...t202id=91131&t202kw=yourkeyword&c1=dtn2&c2=site-CZ-ID34054-208_ID34054_1376 fuckbuddy :D
    me to vzdy rozpali a prej tam je 500k clenu (to je na CR docela slusny, kdyz pominem decka a duchodce atp.)
    muze nekdo hodit Anketu? zaregistroval sem se/bych se na Fuckbuddy? rozdeleni dle veku/pohlavi necham na vas a ted du sukat po svetnici ;)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MORGAIN: no dost podstatne zalezi na tom, v jakym je to stadiu, v jaky kondici je ta zena a jak to ma geneticky dane, pokud ma v rodine velky problemy s otehotnenim nebo se tak deti rodi v pohode, a jaky to ma pro ni eventualne zdravotni rizika v tehotenstvi z individualniho stavu
    myslim si, ze potrat v brzkem stadiu u zdrave zeny, ktera nema v rodine problemy s otehotnenim, je mlada atd. tak si to dovolit muze
    KBN
    KBN --- ---
    Sodoma Gomora - Nechci Díte - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QZt1XjOBpr4

    a mínusy do mě
    MARI
    MARI --- ---
    MINERWA: nechtěné nebo neplánované? nechtěné i ze strany matky nebo ze strany obou rodičů?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    87HIGHFLYER: nechteny vs. neplanovany :)) kdybys to bral jako jedno a to samy, tak velka vetsina prvorozenejch predrevolucnich deti je nechtenejch :)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MORGAIN: To jen tak k tomu, jak se na tohle může dívat ta žena... protože postoje mužů tu zazněly, tak jeden upřímný ženský postoj :-).
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MINERWA: Na tohle neexistuje jednoduchá odpověď, záleží na hromadě faktorů. Na věku, vyzrálosti, ekonomické situaci, rodinném zázemí a konkrétní situaci jako takové.

    Nicméně byla tu anketa na to, kdo absolvoval potraty a mluvíme tu o tom, že mají vliv na ženskou psychiku, udělejte tedy klidně anketu rozdělenou na muže a ženy směřující k těm, kteří na potratu byly/byla partnerka a tomu, jak to dotyčná snášela...

    Upřímně osobně vnímám potrat jako invazivní zásah do integrity mého těla, kterým je zabito poněkud násilným způsobem embryo - mé potenciální dítě. S sebou to nese zdravotní rizika (i trvalých následků) a rozhodně výraznou zodpovědnost v tom, že když bych šla na potrat, tak bych se asi nedokázala zbavit pocitu, že jsem zabila své dítě (svým rozhodnutím). A i když umím dělat rozumná rozhodnutí z racionálních důvodů, tak to, že jsem měla důvody, je nedělá o nic méně bolestivými. Myslím si, že by se to na mě i tak podepsalo na celý život. Ultimátum od chlapa by byl jen bonus, stejně bych si to asi nepřestala vyčítat. A to i v případě, že by to byla chyba chlapa, kterou nepřiznal a já byla v pozici podvedené (praskl kondom, neřekl mi to a tím mi nedal možnost situaci pojistit postinorem např.).

    V porovnání s tímhle považuji postoj muže, který řekne, že to má řešit žena, protože má esa v rukávu (může brát HA, vzít postinor a nebo jít na potrat - všechny tyhle postupy přitom mají svá významná proti a jsou nezanedbatelným zásahem do ženského organismu) a on s tím nemůže nic udělat a chudinka bude muset platit alimenty, protože ona se nepostarala podle jeho přání, za alibistické slabošství :-).
    Fakt. Je to následek společných činů, neseme to riziko když souložíme oba a ani jeden se ho nemůžeme zbavit. Chlap, co si toho není vědom a není připraven se k tomu zodpovědně postavit, mi nemá co lézt do postele. Protože to podle mě není chlap...

    Zato můžu s naprostou jistotou říct, že bych se ho v tomhle v žádném případě nepokusila podvést (lhát ohledně HA apod.). Nejsem idiot. Jen to samé očekávám od něj...
    SKRU
    SKRU --- ---
    JACOB: zvazoval jsem to mockrat a i sem si leccims prosel a me stanovisko, tak jak jsem ho napsal, je konecne:) mluvim o interrupci. konecne slovo ma zena a muz se k tomu musi umet postavit v dobrem i zlem, on uz predvedl, co (ne)umi;)
    KOLU
    KOLU --- ---
    87HIGHFLYER: To je ta dobrá varianta, jinak je to jeden z nejvýraznějších patologickejch vlivů na psychiku člověka v jeho vývoji. Nebo alespoň Koukolík to tvrdí.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KOLU: no z nechtěnýho se poměrně často stává po porodu velmi chtěný:) těžký to odhadnout předem...
    KOLU
    KOLU --- ---
    MINERWA: Bejt nechtěné dítě je pro dítě to nejhorší, co ho v mládí může potkat.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    [SERVER ERROR]
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    VON_GILOTINE: Přiznám se, to jsem ještě neviděla, když tak do pošty, díky :)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    VON_GILOTINE: Čteš vůbec, co píšu nebo máš v hlavě speciální translátor? Píšu NĚKTERÝCH komentů. Ty napíšeš, VŠICHNI chlapi. Díky, že mě nazýváš expertem, to si snad ani nezasloužím :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SKYRAY: ty budes mit rada takovyty videa s tema vybuchujicima embryama vid.

    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    VON_GILOTINE: Vyškrábnou ženský dělohu, to tam dělaj.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SKYRAY: ne tak ty ses expert. hlavne ze to to vsichni chlapi vnimaj tak a vsechny zensky onak. v tom mas zjevne dost jasno.
    LOPIK: no nevedel jsem ze tem zenskej davaj do ruky nastroje aby si to samy zarizly a nejak je nutej a jeste je u toho maj privazany za citlivy casti ke stropu.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    VON_GILOTINE: Já myslím, že vy si to tady skvěle vysvětlíte i mezi sebou :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VON_GILOTINE: A co sis myslel, že tam dělaj? Lákaj je ven na lízátka?
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Z některých komentů mi přijde, že potrat chlapi berou jako vyloupnutí kuřího oka. Potrat ovšem může mít trvalý následky, a to po psychický i fyzický stránce. Takže lépe si vymakat prevenci než pak řešit tyto průsery. Oba by k tomu měli přistupovat zodpovědně, ne jen ženský tím, že bere hormonálku. A pokud už riskuju, pak je na místě k tomu dle toho přistoupit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam