87HIGHFLYER: vsimni si, ze ja ale nejdu do extremu - nikde netvrdim veci jako ty, Totalni sracky, Jedine dementi... - to je samozrejme nesmysl
tady sme se nejak zacli bavit o fanouscich, smrdlal s houslema, to nikdo neposloucha, neuslysi, ja sem v rovine, kdo prijde na nejakej vic ci min uspesnej/komercni produkt - co uz ale vystupuje a rozhodne napr. ten jazz delaj asi jinak zalozeni lide, studujou to veky atd., zatim co hip hop prehnane receno smichas neco na kompu a do toho vetsinou nekdo neco rve, ani nezpiva... a je to spis o vyjadreni nejakych postoju, rebelie, pozy (nekolikrat sem se spis pracovne bavil s Vladimirem z PSH atp.)
todle proste nejde srovnavat a stejne tak to publikum
ja hip hop ani jazz neposloucham, prago union, sem letos jednim uchem slysel 2x, jednou jako party tent a stage manager, jednou byli kapela na majalesu
todle, stejne jako www neni typickej hiphop, prago union je crossover s x jinejma stylama, www sem delal pred lety krest v Retru, to je zas nejak vyostrenej projekt
konkretne k www a te inteligenci, po krestu tam typci stali vytlemeni a vedle nejaka polostetka, najednou ji jeden stahnul gatky a druhej ho s ni vytlemene fotil - no fakt chytri kluci i fans - kdo by to nechtel, videt svou kundu druhej den na FB jako zarez a cist si komenty :D
to je proste stejne jako TV, mas cilovou skupinu (obecne divaci Novy budou *hloupejsi* nez divaci CT24), podle toho upravujes svuj produkt - todle plati i v hudbe, i o tech interpretech, zanrove... tudiz i o tom publiku - mluvime doufam o nejakem prumeru, obecne, a pak to rozhodne neni jak rikas ty - do jednoho pytle se to nevleze
- a nebo si schopnej rict, ze na filmy typu Donni Darko chodej stejne chytri lide jako ti, co koukaj na Ruzovou zahradu - v tom pripade si bud jen lzes sam sobe nebo mas dost naivni pohled na vec ;)