• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    rozbalit záhlaví
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    SHEALA: Lepší šťastná veverka, než ožralá doga..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Mám obavy že nahradí těm lidem jednu závislost jinou, a že lidem bere duši/identitu/jakkoliv si to nazvete, ale to co máte abyste nědělali ze sebe šaska jako štastná veverka. To je prosím názor, nikoliv dogma.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Jasně že nejsem první. Slovo a čin je rozdíl.
    Kdo byl první - proud elektrický? Nezdvořák jeden, nepozná dámu...

    K_A_R_K_U_L_K_A: Normální lidi ho nemusej. Taky tu není pro ně (jak jsem už psal). Je jak z jinýho světa, takže nic co by odporovalo logice.
    Svarúp(a) Múr(a)ti, to je jeho jogínské jméno.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    LODBROG: ju? to mě zajímá. někteří hlasovali, že ho nemusí. a mě právě zajímá proč. jestli je kritizován, tak za co to je. to teda není jen otázka na tebe
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jinak jeho kniha o relaxaci a stresu je extrémně praktická, srozumitelná a volně stažitelná. http://drnespor.eu/rkniha4.doc
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    LODBROG: do žen se nekope, ale jsem na agresi zvyklá, nejsi dneska první
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    ZUZKAOU: Souhlas; to co dělá možná vypadá (pro normální smrtelníky) legračně, ale on to nedělá pro normální lidi,
    nýbrž pro ty jejichž volbou je buď si z alkoholu/drog/porna na netu udělat démona a totání tabu, nebo se utopit v závislosti. Nic mezi tím.

    K_A_R_K_U_L_K_A: Asi Tě dneska už fakt prokopnu.

    (V osmi letech jsem na táboře byl, jenže hlavní zážitek byl šest žihadel při sbírání dříví - ta větev byla vosí hnízdo.
    Jedno z žihadel bylo do očního víčka, takže jsem další 3 dny byl poloviční číňan.
    Dík žes mi to připomněla :((((
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENERIXX: jen pro forma - jeho práce je primář závislostí pro chlapy v Bohnicích a i přes to, že mu tam chodí ti méně motivovaní a soudem nařízení (narozdíl třeba od Apolináře), tak jeho tým má velmi slušné výsledky, co se recidivy týče. Plus mohutně publikuje a popularizuje.

    "Humorná" videa jsou fakt jen zlomek jeho volnočasové činosti, nikoliv pracovní náplň.
    GREGI
    GREGI --- ---

    Uz jste nekdy delali nejaky video na zpusob ice bucket challenge, harlem shake atp?

    118 hlasy od 118 respondentů

      K_A_R_K_U_L_K_A
      K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
      LODBROG: já myslím, že takových šťouralů jako ty, je naprostý minimum, takže to nedeformuje vůbec nic :DD ale ráda si poslechnu další historky, jak jsi byl v osmi letech na táboře :D
      MORGAIN
      MORGAIN --- ---
      LODBROG: Což, zásadní je, jestli se setkaly ruce navzájem, nebo s čím jiným se setkaly ;-).
      Nicméně nedeformuje, u obou anket jsem odpovídala nejen za pohlavní styk, ale i za orální, analni nebo manuální stimulaci. A asi ne jediná. Vnímám to podobně. Takže konzistentnost anket vůči sobě je asi zajištěna, jen obě stojí na nejasnem definování toho, co se počítá, takže tím může být kompromitovana jejich vypovídající hodnota pro tebe, pokud jsi myslel explicitně pohlavní styk...
      LODBROG
      LODBROG --- ---
      MORGAIN: Ne, to fakt ne :P
      Ale taky nevnímám stejně pohlavní spojení se vším všudy, a všechny ty chvilky v pubertě kde jsme hromadně spali u někoho všichni na jedné hromadě, a lecčí ruce se zatoulali leckam.
      (Jo, a občas se ty ruce i setkaly :P
      Intimní to jistě v té tmě bylo, ale je to nesrovnatelné se skutečným sexem, a zaprvé to dost deformuje počty, a zadruhé to dává jiný rozměr tomu na co se první anketa ptá (schopnosti všechny si pamatovat).
      MORGAIN
      MORGAIN --- ---
      LODBROG: A ty fakt vnimas intimnost blow jobu a podání ruky stejně? Pokud vím, nikdo neuvažoval o započtení podání ruky, ale orální sex jsem tedy počítala, protože to prostě vnímám jako intimní (sexuální) zážitek. A asi nebudu zas taková výjimka ;-).
      LODBROG
      LODBROG --- ---
      MORGAIN: Aneb jak to okecat.... :)
      Takže někdo zaškrtne přes 1000 partnerů, protože jim podal ruku a je to pro něj intimní? :P
      Pro mě je (příliš) intimní říkat někomu kde pracuju, kde bydlím, s kým bydlím a kolik mi je. A jaké je číslo mojí kreditky :P
      Ale mám soudnost a vím, že na to se anketa asi neptala ;)
      (A ano, anketa nic o dlouhodobosti něříkala - i ti na jednu noc/jednu hodinu se počítají.
      Ale ne ti co se o člověka otřeli při tanci ;)
      MUCKER
      MUCKER --- ---
      JACOB: tak to asi nebudes zrovna odbornik na internetove diskuze :)
      LOPIK
      LOPIK --- ---
      ADAMFC: Je jasný, že když pustíš utajovaný informace, tak jde o přestupek/trestnej čin - když jde o citlivý data a ve velkým objemu, tak se dá klidně mluvit i o vlastizradě. Druhá věc je ale co je obsahem - i kdyby pustil, že mají černý lágry, kde likvidujou politickou opozici, tak to pořád bude stejnej trestej čin. A že je v Rusku - kde jinde má být? Tam má asi největší jistotu, že ho neprodaj/nevymění/neunesou..
      ADAMFC
      ADAMFC --- ---
      BURAK: Prostě vylejt informace na USA a pak běžet do Ruska je pokrytectví vrcholnýho kalibru. Celý to začalo jako otázka, jestli je hrdina. Naprosto ne. Netušim, co je na tom za hrdinství. Na policii bych neběžel, protože bych to prostě neudělal. A už vůbec bych to nedělal s výhledem, že se pak poběžim ukrejt do Ruska
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---

      Karel Nešpor

      89 hlasy od 89 respondentů

        BEDRICH_
        BEDRICH_ --- ---
        prosím o anketu
        Karel Nešpor
        znám ho i jeho práci a líbí se mi
        znám ho a jeho práce se mi nelíbí
        neznám
        slyšel jsem o něm, ale neznám
        děkuji
        JACOB
        JACOB --- ---
        Nikdy bych neveril, kolik je na Nyxu odborniku na tema tajnych sluzeb, sledovani, bezpecnosti, vojenskych ci jinych rozvedek nebo neverejnych mezinarodnich vztahu.
        BURAK
        BURAK --- ---
        ADAMFC: ad 1) zajimalo by me, kam by ses schoval ty, v pripade podobneho jednani. Ja vim, ze ty bys nikdy nic takoveho neudelal, ale zajima me, kde by bylo podle tveho nazoru fer, aby se skryval, abys ses ty a podobni nesnazili falesne argumentovat, ze je zradce kvuli tomu, ze se bezel schovat do Ruska. O tajnych sluzbach ci potlacovani lidskych prav v Rusku si myslim taky neco slysel, ale pokud chce jeste par let zit, musi delat, co jde. Stejne tak by se dalo argumentovat u vetsiny zemi. Hadam, ze napises, ze by ses odpovedne prihlasil na policii, at o tvem osudu rozhodne justice, ale uplne vidim v takovem pripade vase argumenty, ze ze sebe dela mucednika, chce na sebe jen strhnout pozornost apod..
        ad2) pokud vim, tak zamestnancem tajnych sluzeb nebyl, pracoval v http://www.boozallen.com/ a sam prohlasoval, ze tam pracoval, aby nashromazdil dukazy a pustil to do sveta..

        Nedotknutelnost osoby a jejiho soukromi ci Osobni svoboda patri mezi zakladni prava cloveka dle Zakladni listiny prav a svobod. Ja vim, ze ty by ses beze vseho nekterych svych prav z teto listiny s klidnym srdcem vzdal ve prospech statu, vladnoucich elit ci tajnych sluzeb jako spousta dalsich, ale holt takhle to kazdy nema. Jsou lidi, kterym odepirani techto zakladnich prav vadi a pak se uchyluji k ruznym formam boje, mam za to, ze Snowden je jednim z nich..
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam