• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    ted jeste nekdo udelejte tu samou anketu, akorat s chlastem :))
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ALESH: https://en.wikipedia.org/wiki/FOSB#Delta_FosB - mozku je fuk, kudy ten serotonin a dopamin vyplavíš. No a zdá se, že genetická dispozice "pomůže:" https://en.wikipedia.org/wiki/Compulsive_overeating#Food_addiction
    ADITU
    ADITU --- ---
    ALESH: u mně třeba ano.
    ALESH
    ALESH --- ---
    PISKVOR: to netvrdim, jen to nechapu;] Alkohol jako ucina latka funguje na psychiku, ale krupky? Cukr ude neco delat, ale bude ten ucinek vubec znatelnej?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    FRONEMA: Já mam vypozorováno, že mívám takovou náladu z vyčerpání. Takže se z ní ideálně jdu vyspat. Pokud to nejde, tak cukr taky pomáhá, protože mě krátkodobě energeticky nakopne, taky většinou jdu po ovoci, nebo sušeném ovoci, aby to alespoň nebylo svinstvo....
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Ja mam realne vypozorovano, ze mivam depresivni naladu z nedostatku cukru v krvi, takze realne jim na spatnou naladu, ale je to treba banan nebo dva. tudiz to pod emocionalni jezeni nepocitam.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    [SERVER ERROR]
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ALESH: Ale rika, uplne stejne jako "ted si dam panaka a bude mi dobre" - stejnej mechanismus, jina metabolicka draha. Ze to ty osobne tak nemas jeste nedokazuje neexistenci ;)
    ALESH
    ALESH --- ---
    87HIGHFLYER: tak alkohol ti kratkodobe pomuze, to je jasny. Ale prece si nidko nerika "ted si dam pytlik krupek a bude mi dobre"...
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ALESH: já nevím...to je jako by ses divil tomu, že lidi pijou alkohol, i když je jim pak třeba špatně:) Zahánět deprese, chmury nebo stres jídlem je především u ženskejch naprosto běžná záležitost:)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ok, dejte nekdo tu anketu :)
    BURAK
    BURAK --- ---
    ALESH: co tohle
    ALESH
    ALESH --- ---
    87HIGHFLYER: nevypada, ze by ji to pomahalo ;] Ale tak jasne, treba cokolada naladu zlepsi, to je dano jeji slozenim, o tom se nebavim. Ale ze by mi naladu zlepsilo kure nebo pizza, to nevim :]
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    87HIGHFLYER: tolik*
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ALESH: a proč myslíš že je tlustejch lidí
    ALESH
    ALESH --- ---
    PISKVOR: zajimave, ja kdyz se nacpu, tak mam vetsinou spis spatnou naladu, protoze je mi spatne. To ze ma nekdo po jidle lepsi naladu, je pro me celkem novinka ;)
    SOTD
    SOTD --- ---
    PISKVOR: Přesně
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ALESH: Mas blbou naladu, nacpes se cipsama, mas lepsi naladu. Takova mekka droga, ale s pomerne pitomejma vedlejsima ucinkama ;)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    kokain
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam