• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    POZITRON: na SŠ postupne jsem to nasbiral za pozdni prichody... Vyresila jsem to tak, ze jsem pak uz vzdycky rovnou hodinu pockala v hospode a mam mi to nakonec omluvila jako celou hodinu a bylo hotovo :)
    Takze mne to donutilo hrozne na stredni chlastat, protoze v ty hospode nesnaseli, kdyz si tam.clovek dal jenom caj, takze jsem tam zatahla meho ruskeho spoluzaka a chlastali jsme pivo, a pakniz do skoly trwba ani nesli no.... Odmaturovala jsem na same, takze mne to asi tak moc nepoznamenalo :)))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THEMAKARESH:
    Je to úhel pohledu. Já si pěkně hleděl svého a těšil se jak odpoledne vypadnu na kolo s kámošema. Občas se z toho nějaká ta důtka vyklubala, ale tak nešel jsem do větších akcí a nevzpomínam si, že bych na základce potkal s debilem. A na střední z toho byla právě jedna důtka...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    BIGEM: Já měl dvojky pravidelně už od 7. třídy přes celou střední... Trojky až ve čtrvrťáku, kdy jsem přidal zátahy, ale ani tak mi to nebrání dodělávat si doktorát. Základky a střední jsou hrozně debilní školy s těmi rádoby autoritama, který nezbývá než poslat do prdele a oni tě za to pak odmění nějakým papírem se sníženou známkou z chování a jiných kravin, kterým si tak můžeš leda vytřít zadek.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KOC256: ja jsem si delala razitka normalne ve fotoshopu, to bylo tak 2002/2003 a byla jsem tak drza, ze jsem mela na razitku treba jmeno meho kluka a pod tim gynekologie, fantazie opravdu nechybela. jenze jak tech absenci bylo tolik, prislo se na to.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BIGEM:
    Tak my si uměli psat omluvenky... Meli jsme od doktorskych razitek po ruzne pohrby atd...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BIGEM: to jsem si pak taky uvedomila. je velkej rozdil, jestli to bylo za neomluveny hodiny nebo napr. za nejaky agresivni vypady, sikanu a podobne. ja ji mela taky na stredni za zaskolactvi a falesny omluvenky, coz je vlastne nic.
    MARYO
    MARYO --- ---
    BIGEM: To jo. Já měl dvojku za sto neomluvenejch :-)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    POZITRON: to vypada hrozne ze jen ja s themakaresh mame opakovane dvojaka z chovani, ale clovek si na stredni udelal dva dny volna za pul roku a je to tam, to zas neni tak hrozny, ne :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    [SERVER ERROR]
    HUZBA
    HUZBA --- ---
    [SERVER ERROR]
    HUZBA
    HUZBA --- ---

    jak casto létám letadlem? (anonymní)

    114 hlasy od 114 respondentů

      ELIS
      ELIS --- ---
      POZITRON: Stejnou anketu jsem chtěla dávat taky :)) A stejný výsledek jsem očekávala.
      POZITRON
      POZITRON --- ---

      Kdyby se nyní konaly volby do PSP, volili byste ANO?

      124 hlasy od 124 respondentů

        ALESH
        ALESH --- ---
        Pokud vas skutecne zajimaji vysledky vasich anket, zkuste prosim zadavat strucnejsi a mene emocionalne zabarvene moznosti odpovedi. Fakt nekdy (ne vyzdy) staci ANO, NE, NEVIM, Je to tady dlouhodobej trend, davat volit z nejakeych extremnich moznosti, z kterych si velka cast lidi nevybere a nasleduje gaychat (nic proti gaychtu :) nebo prekombinovane odpovedi jakoze vtipne, vetsinou vsak "vtipne". Taky neni dobry moznosti psat tak, aby mel clovek tendenci vybrat si tu jedinou spravnou a tim potvrdil zadavateli jeho jedinej spravnej nazor.
        Odstrasujicim prikladem je napriklad nedavna anketa o sesazeni z vedouci pozice, ktera porusuje snad vsechno vyse zminene.
        Ale jako jinak si zadavejte co chcete, zejo :)

        GRANTORINO
        GRANTORINO --- ---
        HAWLIS: "Vánoce jsou fajn čas klidu/ s rodinou" :)?
        HAWLIS
        HAWLIS --- ---
        GRANTORINO: nad podobnou "ideální" variantou jsem přemýšlel, nedokázal jsem ji však formulovat to krátkého anketního hesla a když vidím, že tobě to vyšlo na několik řádků, tak chápu proč :D. Jo, kdyby Tvůj vztah k vánocům byl obecně rozšířený, nejspíš bych by mě tohle období roku v lidské společnosti vůbec nesralo :)
        GRANTORINO
        GRANTORINO --- ---
        HAWLIS: hodne se v te ankete opakuje rutina, povinnost, miluji atd.
        Nejak se s tim neumim ztotoznit. Nemam to jako rutinu. Vzdycky jsou jine, je to proste fajn.
        Nedodrzuji vsechny tradice, jenom to, na co mam zrovna naladu, tak si sem tam neco udelame. Kdyz se mi nechce, tak to nedelam a urcite to nemam jako povinnost. Klidne se obejdu bez cukrovi, bez stromecku, bez darku, bez kapra i polivky, cokolady, kalendare... Mam to jako svatek klidu. Nic moc nekupuju, nikam se nezenu, proste fajn volno s rodinou. Takovy ten "vanocni shon" nemiluju, jde mimo mne. Nevim kam to zaradit, sorry.
        SIMSA
        SIMSA --- ---
        HAWLIS: Vzhledem k mé práci vedoucího v sýrárně, kde se během prosince zdvojnásobí tržby, bych potřeboval úplně jiné možnosti, takový to když to nenávidíš, ale je to nakonec!!! fajn, nebo alespoň více možností
        RANDOM_NIGHT
        RANDOM_NIGHT --- ---

        Považujete Lásku nebeskou za romantický film?

        100 hlasy od 100 respondentů

          ELIS
          ELIS --- ---

          Máte rádi film Láska nebeská?

          106 hlasy od 106 respondentů

            Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam