• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    rozbalit záhlaví
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SKAFF: Ale já jíst potřebuji a třeba telefon a internet si myslím, že taky nepotřebuji a mám ho, tramvajenku taky vlastně nepotřebuješ, kdy můžeš jezdit bez lístku nebo kole. A bere se to na jednoho nebo na celou domácnost? A když v té domácnosti někoho podporuji (manželka, děti), tak ho do toho mám zahrnout taky?
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    [SERVER ERROR]
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    87HIGHFLYER: zije na dluh. bezna vec v teto zemi, ktera ma snad nejvetsi pomer financne negramotnych na metr ctverecni.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SWATKA: jak jako utratím víc než vydělám? To máš nějakýho sponzora?:D
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    TANGERINE: já to nechci ani vědět páč kdybych to věděla tak mě asi odvezou.
    To mi vždycky radí máma ať si dělám kolik mám příjem a kolik výdaje.. no to fakt dělat nechci protože bych z toho měla tak akorát deprese... Že utratím víc než vydělám je snad úplně jasné to vim i bez počítání a nepotřebuju to mít ještě napsaný.
    PYROMANEK
    PYROMANEK --- ---
    TANGERINE:
    Kolik cca utratíte měsíčně za potraviny?
    ???
    Myšleno za jednu osobu, nepočítá se hotové jídlo venku a z rozvozů.
    Venku = restaurace, rozvozy, bistra, jídelna v práci atd.
    ???
    tak pocita se vvenku nebo se nepocita?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    87HIGHFLYER: Zalezi zda do toho pocita treba obedy za stravenky. Ale i tak vykon.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    VYHULENY_UFO: furt je to cca 66 kč na den, dobrej výkon! Ještě by v tom mohl bejt nějakej dumpster diving
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    87HIGHFLYER: nebo jede po slevovych akcich a za slevovy kupony.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TANGERINE: překvapuje mě, že někdo připravuje většinu jídel doma a má náklady pod dva tisíce. To žije s rodičema / partnerem, co ho živí?
    DADEL
    DADEL --- ---
    TANGERINE: fakt netuším, Účtenkovku nehraju
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    A počítá se mozek + paměť? Přemýšlení o plánování je tedy diář, když to všechno pak vždycky briskně realizuju dle plánu?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAVARA: Já ještě nikdy diář neztratila. Vlastně bych ho ani nepotřebovala, kromě toho psychologického efektu, že co si zapíšu, to si pamatuju.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    NAVARA: čtečka knih je taky naprosto geniální a praktická věc. Jenže papírová knížka nejde prostě nahradit. Papír je papír
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA: Ale ten pocit, ze to je hmotne!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Hlavní výhoda elektronického kalendáře přeci je, že se data neztrácí - zálohují se, v případě poškození něčeho se obnoví záloha.
    Naopak nechápu obdivovatele papírových, který jsou třikrát do roka naprosto v háji, protože se jim diář ztratil / ukradl / namočil / ... a netuší, co bude…
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ZBYNEK: V tom případě jsem kliknul správně.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    JAMILLOS: Kalendář v mobilu je elektronický diář...
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    [SERVER ERROR]
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Normální kalendář v mobilu, pokud se to počítá.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ESTEN: v podstatě si to pamatuju. V práci mi to připomenou ostatní, pokud bych náhodou zapomněl (což se mi naštěstí v podstatě nestává) a v osobním životě si pár těch hospod, narozenin, kin nebo divadel apod pamatuju. Ono když máš dvě pracovní schůzky za tejden, tak to není takový peklo:) Neříkám že si někdy nenapíšu nějaký datum někam do mobilu (teď mě teda napadá akorát doktor, ke kterýmu se objednávám na roku dopředu), ale tomu bych diář neříkal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam