• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NAVARA: Studna by byla fajn, no.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BURKHAR: studna na zahradě by tě zachránila, někde v lese ne (karanténa / stanné právo)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NAVARA: Mám kamna a plynovou bombu, takže ze zásob, co mám, bych udělal 5 litrů bramboračky a 3 kg těstovin s pomodoro majdou a goudou. To by na pár dní stačilo (týden už ne). Pitnou vodu si nosim, takže se mě vlastně vůbec netýká jestli něco jede, nebo nejede.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAVARA: tak vidis, zes to zvladl. hodnej. stejne jako elektrarny
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Zvolil jsem si za "něco" tenhle stream https://denikn.cz/tag/koronavirus/ :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VON_GILOTINE: Kdybys napsal "plynárny / vodárny / čističky jsou plně robotizované a lidi jsou tam jen na okrasu - tu je to popsané" tak se na to podívám, ale "něco si přečti" není argument, natož hodný pozornosti koholi (ani mne).
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAVARA: proc by mela přestat? si nacti neco o tom jak to je posefene
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    [SERVER ERROR]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIS: Schází políčko pro zadání adresy :p

ELIS: Jakmile onemocní dostatečný počet lidí, přestane jít elektřina a s ní i voda a plyn (rozvody potřebují elektřinu), tj. nepočítal bych to tam
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    LOOKASH: Zvlášť když máš psa... :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELIS:
    tak pokud to není rodinný dům kde máš věci ze záhonu atd. tak měsíc vydrží snad jen nějací poťouchlíci co si na zahradě staví i bunkr :)
    ELIS
    ELIS --- ---
    87HIGHFLYER: Heh, taky by mě zajímalo, jak by to dopadlo v reálu. V mrazáku mám pět krabic zmrzliny, tak by to snad i děti daly v pohodě :)
    Zkusím to nabídnout Primě jako novou reality show. Takový Prostřeno: Coronavirus speciál. Stream 24/7. A schválně, za jak dlouho dojde v průměrné české domácnosti ke krizi. Až se porvou u ledničky o poslední párek, nebo až dojde pivo?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ELIS: tohle je moje oblíbený mentální cvičení, myslím že měsíc bychom dali v klidu, aniž bychom měli nějakej větší hlad. Asi to budeme muset zkusit:D
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    ELIS: zalezi jestli se bere normalni lidsky jidlo jenom...
    kdyz bych uziral psovi granule, tak zasob mame na mnohem dyl...
    ELIS
    ELIS --- ---
    TOXICMAN: Bojíš se, že ti Nyxáci přijdou vykrást mrazák? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ELIS: chci umrit.
    ELIS
    ELIS --- ---
    HARDCABB: Jasný, voda teče a elektřina jde. Doufám teda:)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ELIS: pocita se ze vody je neomezene a ohrev vody je porad mozny?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ELIS: tohle bych teda udělal anonymní :)
    ELIS
    ELIS --- ---

Pokud byste museli okamžitě do karantény/domácího vězení, jak dlouho byste vydrželi se zásobami, které máte momentálně doma (než byste museli začít držet hladovku nebo obětovat nějakého člena domácnosti)?

132 hlasy od 132 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam