• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KOC256: -//-
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SKAFF:
    asi i záleží na způsobu použití...

    Já ji třeba používám jen do obchoďáků a pak když jdu v práci přes chodbu... Tedy sumárně 30 minut denně max...
    SKAFF
    SKAFF --- ---

    roušku průměrně měním = peru, beru novou z balení, kupuju novou a jinak

    96 hlasy od 96 respondentů

      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      NELLAS: protože je z magea?
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      ZOHAR: To je všechno moc pěkné, ale proč to píšeš sem?
      ZOHAR
      ZOHAR --- ---
      Přátelé, narazil jsem ve zdejší diskusi na tuto perlu z jara:




      A protože když se řekne B, mělo by se taky říct A, dodávám: Ano, Howking je z magea a posledních 20 let existence magea tam trávil čas 24*7. Ovšem co už nepodotkl, je to, že na mageu byl za maximálního blba, který leze do diskusí, kterým nerozumí, dává tam rádobyvtipné odpovědi (humor na úrovni 6. třídy ZŠ) a když je odeslán do příslušných míst, reaguje jako dítě, kterému někdo sebral hračku.


      Někdy na jaře 2014 (když tak potvrdí ID OVERWATCH) tentýž Howking začal hystericky vyhrožovat odchodem z magea a když mu v tom nikdo nebránil (protože všichni ho měli dokonale na háku), tak založil drama exit audit "Sorry ale logout" kde psal tirády o tom, že buďto budou na mageu "ti dva" (čili někdo z těch, kdo si ho vůbec nevšímal) nebo on. A skutečně se necelých 6 měsíců (což byla doba, kdy na mageu expirovalo ID) nepřihlašoval a lezl na mageo pouze anonymně (bylo velice nenápadné, když z anonymních profilů chodily stejně hloupé poznámky jako z Howkingova skutečného ID). Na poslední chvíli se ale znovu přihlásil a tvrdil, že nechtěl,aby si někdo jiný zabral jeho ID (což by nikoho soudného nenapadlo) a do konce existence magea byl takovým tím Jendou Citrónem nebo obtížným hmyzem, kterého se nejde jen tak zbavit. Za hejtra měl každého, kdo na rozdíl od něj rozuměl tématu, o kterém se diskutovalo. Prostě narazit na Howkinga je jako šlápnout do psího trusu. Přilepí se a ještě smrdí. ATJV.
      KOC256
      KOC256 --- ---
      KOC256: Za co minuska?
      POZITRON
      POZITRON --- ---
      GRANTORINO: chapu, jak to myslis a jen rikam, jak bych to vyhodnotila ja podle toho, co pises, i kdyz samozrejme nevim, jak presne ti bylo. strevni chripku jsem mela v dospelem zivote jedinkrat a bylo to dost strasny, aspon pro me. normalne jsem na hajzl blejt a srat lezla po 4. :( pritom normalni chripku si nepamatuju, ze bych vubec kdy v zivote mela. mozna v detstvi anebo treba bez priznaku.
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      POZITRON: no jasne, ale bylo tam i takovy to, ze nam bylo blbe... fakt se to tezko hodnoti. ale me proste pripada temer nemozny, abychom ten covid v Praze, kde jezdime mhd, nakupujeme atd. nekde nepotkali.
      POZITRON
      POZITRON --- ---
      KOC256: thx cpt obvious.
      POZITRON
      POZITRON --- ---
      GRANTORINO: jo, prave je to desne subjektivni. ja bych to, co popisujes, vyhodnotila jako strevni chripku a ne jako covid.
      KOC256
      KOC256 --- ---
      POZITRON: Ono se to hodne prekryva... kdyz je vetsina bezpriznakovych...
      POZITRON
      POZITRON --- ---
      KOC256: uvedu priklad. "nevim" muze byt take treba "parkrat na me neco lezlo, ale jestli to byl covid, to nevim", kdezto "za celou dobu, co tu covid radi, mi vubec nic nebylo" a tedy "domnivam se, ze ne", protoze se subjektivne priklanim k moznosti, ze ne. domnivam se, protoze s urcitosti to rict nelze.
      nebo "nevim" muze byt take "nevim, neresim, nepremyslel jsem o tom". moznosti je cela rada a rozdil v tom je, necht si kazdy vybere, co mu sedi nejlepe.
      JAMILLOS
      JAMILLOS --- ---
      "Absolutně neřeším"?
      Sorry jako
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      POZITRON: myslim, ze na jare v breznu u nas v cele rodine probehl v mirny forme (strevni problemy, teplota 38), ale netestovalo se nic, podle dr kam jsem volala to na testovani v te dobe nestacilo... fakt nevim, obvykle jsme vsichni naprosto zdravy, na zadny virozky netrpime, takze si to myslim no. ale tezko rict.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      KOC256: domnívám se=já si myslím, nevím=já si nemyslím
      KOC256
      KOC256 --- ---
      POZITRON:
      Jaky je rozdil v "Domnivam se ze ne" a "nevim"
      POZITRON
      POZITRON --- ---

      Prodelali uz jste covid19?

      113 hlasy od 113 respondentů

        ALESH
        ALESH --- ---
        NEI: jaky je rozdil mezi "jsem zdravy" a "nevim"?
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam