• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    taky jste jako malí prolejzali kanály?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LODBROG: Tohle ale celkem chápu, jenže tak otázka nezněla. 87HIGHFLYER se neptal, jestli si někdy někdo dal do ignore ID, který kudy chodí, tudy mínuskuje, vlevo, vpravo, ale za to "za to, ze vam dal u prispevku minus" a schválně zvýrazňuju to jednotný číslo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAR_TINA: No jenze vetsina to takto neciti a pouziva to i tam kde jim jen nekdo slapne na kuri oko.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SALVATOR: Já se klidně přiznám, a nepřijdu si jako idiot (zrovna kvůli tomuhle).

    Když má člověk chronického mínuskáře, co mínusuje vše co potká a od kterého nikdy nepřijde zpětná vazba co se mu na kterém názoru tak nezdá,
    tak je ignor win-win situace: já nemám blbou náladu z mínuska (pro blbou náladu si na nyx nechodím) a on nemusí číst názory co se mu evidentně nelíbí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALESH: DI je dobrá funkce pokud na nyxu získáš svého stalkera. Omezení na 10 mi přijde rozumný, aby to lidi neužívali za každý minus.
    DEB
    DEB --- ---
    ALESH: proc fejkovej svet? proc iluze?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALESH: Chci něco sdělit v nějakém kontextu, což je daná diskuse, někdy prostě jen někam vylít kyblíček. Deníček nemám, v tomhle věku bych s tím nezačínala.
    Teď jsem si schovala pár lidí, co furt melou to samé otravné dokola, časem je odschovám. Jestli mi někdo dá mínus, neřeším (i když sem tam, výjimečně, napíšu člověku a zeptám se, proč, s čím z toho, co jsem napsala, nesouhlasí - čistě ze zvědavosti).

    A jo, když jsem si tehdy kdysi zapla zkušební prémiovku, bylo to proto, abych tak trochu unikla stalkerovi a složité situaci. Zafungovalo to napůl, ale zachránilo mi to nervy.
    ALESH
    ALESH --- ---
    NELLAS: proc to nepotrebujes? Kdyz neco pises, tak chces pree neco sdelit ne? To si to pak muzes psat do denicku.
    Jako me je to jedno. Jen mi prijde fascinujici, kolik lidi ty vysiluje kvuli minusum, schovava ostatni lidi, pripadne se schovava pred ostatnima a buduje si tak svuj fejkovej svet - ze by je to delalo spokojenejsi s nezda. Ja myslim ze je dobry vedet a videt, ze nekdo debil (nebo ho za debila povazuju). Takovy lidi pak nectu a jejich prispevky preskakuju. Lepsi nez zit v iluzi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALESH: Já si nejsem jistá, proč to mám zapnuté, asi proto, že tu ta možnost je. Pokud mi někdo chce vmést, co jsem kde napsala, tak si dělá poznámky a spolehlivě mi to v nesouvisejících komentářích pěkně vytmaví. A nepotřebuju, aby se někdo prohrabával vším, co tu vyplodím... v rámci diskuse to vyhledávat stejně jde.
    ALESH
    ALESH --- ---
    NELLAS: chtel jsem na to udelat anketu, ale nenapadaji me zadne duvody, ktere bych dal jako moznosti. :) Mozna jen nejaky nebzpecny stalkovani - to se ale netyka pulky nyxu ktera to ma zapnuty.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALESH: v tom pripade je minimalne polovina nyxu nevyzrala.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALESH: Aby ses měl čemu divit :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mám ignoru jen jediného psychopata z bývalého Magea, co půlku Magea tahal po fízlech proto, že jej chudáka ukřivděného šikanují. Tomu debilovi je lepší se vyhýbat všemi prostředky. Kdyby ale jeho nebylo (dolíza za mageáky všude, prý je otravuje i na Okounu, kam se většina přestěhovala), tak nemám v ignoru nikoho. Z principu. Protože je to tak jak píše ALESH.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DEB: Ty si ale kráva, co? (a tak se Howking dostal do dalšího ignoru, pokud v něm už dávno nebyl :D)
    DEB
    DEB --- ---
    ja mam v ignoru presne 69 id, protoze me nebavi cist jejich fnukani, cuchani vlastnich prdu nebo cumet na jejich ksicht
    ALESH
    ALESH --- ---
    A uplne nejmene chapu funkci skryvani prispevku v hledani. Jakoze napisu neco neco diskuzni server, ale nechci aby to nekdo cetl? Casto se mi stava ze si pamatu ze nekdo nekde neco psal/postoval a nemuzu to zpetne dohledat, protoze ma vypnute hledani. Proc proboha?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ALESH: ja to na nyxu nikdy neudelal ale na facebooku nekdy nekoho bloknu nekoho bloknu jen proto ze je na me neprijemnej.
    Myslim ze je ok volba si nastavit sluzbu tak, aby ti vyhovoval zazitek z ni. Rozhodne lepsi nez pak drzkovat ze facebook je zlej protoze je stresuje
    ALESH
    ALESH --- ---
    87HIGHFLYER: nikdy jsem nikoho nedal do ignore, povazuju to za zabytecnou funkci pro nevyzrale jedince. Double ignore uz je funkce vylozne pro dusevni mrzaky. A rozdavat to za proste vyjadreni nesouhlasu (coz je minus je a nic jinyho) je vazne smesny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    87HIGHFLYER: koukám, že karkulka a koudy už hlasovali :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SALVATOR: tak co ja vim, lidi jsou ruzni:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam