• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    IDLE: mám to podobně. Za koníček ale považuju určitě něco nad rámec, co psala
    POZITRON: a dělám to pravidelně a dlouhodobě. Plus se mi koníčky rozhodně překrývají s prací více či méně. A nestíhám podle své představy nic, protože bych všechno chtěla dělat víc. Plus ani to neumím zredukovat, občas to i měním, střídám podle okolností..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: ne vsichni konkretne tomu vyctu, to jsem napsala blbe, ale zkratka ze jsou nejake takove zakladni cinnosti, i jine, kterym se proste i kdyby jen parkrat za rok venuje vetsina lidi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: čtení mám k životu tak přirostlý, že jsem ho nepovažovala za koníček. Něco jako čištění zubů a jídlo :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KEJML: to mas prave hned. si vem jenom zakladni volnocasove aktivity, kterym se venuji vsichni, treba brusle, kolo, lyze, plavani, vylety do prirody, cestovani, hrani deskovek, hrani her, cteni, cumeni na serialy, nejaky vytvarny vyziti typu kresleni, kolaze, to uz mas tech 12 ani nemrknes.
    KEJML
    KEJML --- ---
    POZITRON: Teda, to by mě trochu zajímalo co všechno tam máš, nechceš aspoň naznačit?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    POZITRON: Já jsem to nechtěla dělat nekonečný a když jsem to porovnala se škálou z té předchozí ankety, kde jsem čekala, že toho lidi budou mít spíš víc a měli toho spíš méně, tak mi přišlo, že by to mohlo stačit no... A zatím to podle výsledků vypadá spíš tak, že je to méně než více, no.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MORGAIN: prekvapilo me to maximalni uvedene cislo 12, prijde mi to strasne malo. zadani jsem cetla opakovane, tak myslim, ze ho chapu dobre a vim, ze to je 12+, takze treba 40, ale stejne.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MORGAIN: "Zájmem/koníčkem myslím činnost, která není mým hlavním nebo celkově významným zdrojem příjmů. "

jak rikal kamarad "kdyz mas konicky stejny jako praci, tak je to spatny, protoze pak nemas ani praci, ani konicky"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MORGAIN:
    doufal jsem že tam bude přesně tato možnost "Život je krátký na to dělat všechno, co chci!"...

Protože cíleně některé věci ignoruji. Kamarádi si třeba koupili motorky a říkají, tak si kup taky, ale já bych už prostě na to neměl čas... :) Už tak jsem byl max 5 víkendů letos doma :-D A to většinou bylo spojeno s nějakou rodinou oslavou...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---

Jak hodnotím počet koníčků, kterým se věnuji?

Instrukce:
    Navazuje na předchozí anketu.

64 hlasy od 64 respondentů

MORGAIN
    MORGAIN --- ---

Kolik mám v současné době zájmů (koníčků), kterým se aktivně věnuji?

Instrukce:
    Za aktivně se zájmu věnovat beru, že si na danou aktivitu cíleně vyhrazuju čas - je jedno, jestli je to denně si jít zaběhat, nebo 1-2 za rok si jet zalyžovat - nezáleží na frekvenci toho jak často to dělám, ale spíš na tom, že si na to ten čas prakticky vždycky snažím udělat (v tom relevantním období nebo frekvenci).
    Aktivní věnování pak má pro mě rozměr i v tom, že se o tu aktivitu zajímáte a třeba se v ní rozvíjíte - např. vaření beru jako koníček, pokud vás baví experimentovat s receptama a metodama a třeba jít občas na kurz nebo tak a neberu ho jako koníček jen proto, že z domácích prací vás se*e nejmíň, takže děláte to a vytírá partner/ka. Tam pak pro mě není ten aktivní zájem.
    Zájmem/koníčkem myslím činnost, která není mým hlavním nebo celkově významným zdrojem příjmů. Pokud si u toho přivyděláte drobný, ale reálně je to furt víc ztrátové než ziskové, tak cajk.

63 hlasy od 63 respondentů

MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KOC256: Jo, myslela jsem to zároveň.
    Dík.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VESTIGIA: taky jsem hrala z donuceni hazenou! treninky 3x tydne, jeste to znamenalo cestu tramvaji z Kosir na Slavii a pak zpatky. kdezto judo pak bylo uplne super z meho pohledu. :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ALESH: už jo :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    MINERWA: a vis ze to je platba za overeny twitter (s modrou nalepkou) coze je asi 0.2% vsech profilu?
    MINERWA
    MINERWA --- ---

twitter bude stát 8 dolarů

54 hlasy od 54 respondentů

KOC256
    KOC256 --- ---
    ALESH:
    chtěl jsem napsat to samé, ale nechtěl jsem být jako často ten co rýpe, hlavně když to je po čase rozumná anketa...

MORGAIN:
    Jinak chápal jsem to jako "zároveň"...
    To že jsem X let sportoval, X let hudebničil a X let jezdil pod stan beru pořád jako jednu věc, protože to nebylo paralelně...

MORGAIN:
    Popravdě mi to přišlo tak akorát, jen se to těžko odhaduje, protože když jsem nepoznal třeba to, že bych měl 4x týdně něco, tak nevím, zda by mě to třeba nenaplnilo více... Ale jak jsem psal výše, po čase fajn normální anketa. Díky...
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    FRONEMA: přesně :-) Množství kroužků mi nevadilo, ale že mě naši nutili chodit na házenou (pro člověka mé konstituce naprosté peklo), karate (s psychopatickým trenérem), vodního záchranáře a naopak jsem nemohla chodit na atletickou přípravku, která by mě bavila (našim to přišlo jako blbost), nemohla jsem pokračovat na hudebce ve hře na příčnou flétnu, nebo klavír, protože na to nebyly peníze a taky jsem nemohla na rozdíl od spolužačky Karolíny chodit na angličtinu, neb angličtina byla v té době fakt nedostatkové zboží, to mě mrzelo dost dlouho :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Ja jsem hlavne musel chodit nekam kam jsem nechtel (sbor mych rodicu) a nemohl diky tomu chodit kam jsem chtel, treba na ty skauty
    :(
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ALESH: Já jsem nějak celkově čekala, že spíš bude převažovat fakt hodně než málo....
    ALESH
    ALESH --- ---
    HOWKING: ALESH: ALESH: ALESH: ALESH:

Jako WTF? Ty ses fakt uplne mimo moje chapani.
    ALESH
    ALESH --- ---
    MORGAIN: priste bych rozdelil moznost 0-2 na vic oznosti. Preci jen je podstatny rozdil, jeslti mas 0 aktivit nebo 2. (druha vec je, ze jsem si mel precit poradne instrukce - nadpis ankety napovida ze jde o pocet aktivit, ne pocet hodin)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---

Byl jsem spokojený s množstvím mimoškolních aktivit, co jsem měl v dětství?

Instrukce:
    Navazuje na předchozí anketu, smyslem je k tomu dodat druhou dimenzi, zda jsem to tak chtěl nebo ne.

69 hlasy od 69 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam