• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KOC256: seš normální? Ty máš turistický boty a ještě si myslíš, že v nich umíš chodit, proto nepadaáš? Asi ti řeknu novinku, ale turistický boty spadají do kategorie "dobré boty", tak tady nepičuj a hlasuj podle zadání
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MINERWA:
    Co s tím mají společného polobotky? Tam snad jde o to jak ti bota sedí, jak je stavěna, jak dobrou má podrážku (materiál, vzorek), ale HLAVNĚ jak umíš chodit (číst terén). Jinak toto jsem nešel v polobotkách, ale v poloturistických MIDech (bota A - A/B), aby mi sníh nepadal do bot. A teda v zadání o polobotkách ani při opakovaném čtení nevidím zmínku.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KOC256: nevěřím, že v polobotkách tohle zvládáš bez pádu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MINERWA:
    Nejsem vztahovačný, ale to se mě netýká a pořád tam nevidím odpověď pro mě.

Toto je jedna z mých včerejších fotek, kdy jsem byl několik hodin na procházce. A dokonce to bylo mimo obchoďák a dokonce i za hranice zástavby...

MINERWA
    MINERWA --- ---
    Neni to pro lidi, co nebyli venku dyl jak 5 minut.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MINERWA: Co kdyz jsem neupadl, boty mam normalni a nechodim pomalu? Proste jen nejsem nemehlo nebo tu nejsou nijak kriticke podminky…

PS: kdyz jsem chtel anketu schovat (mobilni app), tak jsem uz random omylem zahlasoval…
    ELIS
    ELIS --- ---

Máte vy nebo někdo z vaší domácnosti aktuálně (mínus týden zpět) respirační onemocnění?

92 hlasy od 92 respondentů

MINERWA
    MINERWA --- ---

upadli jste tento týden?

59 hlasy od 59 respondentů

FIONOR
    FIONOR --- ---
    PATISLAV: I'm really proud of you. Such a good boy.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    FIONOR: no to víš, z výrokové logiky u pana profesora Vaníčka jsem měl za jedna, na mě si jen tak nepřijdeš, holenku.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    PATISLAV: okay... whatever you say... 🙄
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    FIONOR: aha, takže podle téhle logiky je náboženstvím jakékoliv morální přesvědčení nebo pocit nadřazenosti? Pak ale činíš to samé, jelikož se povyšuješ nad skupinu, která se podle tebe nechová tak, jak má.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: definoval bych rozdil asi tahle:
    "promin, tohle ja nejim"
    vs
    "vysvetlim ti proc jsem lepsi clovek nez ty protoze tohle na rozdil od tebe tohle nejim"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    FIONOR: Ale "priblizuje se k" != "je". To, ze veganstvi, nabozenstvi nebo treba fasismus a jine -ismy jsou nejakou formou ideologie neznamena, ze se mezi ne da dat rovnitko. Jen ze maji nektere spolecne rysy.

A zrovna u veganstvi je navic nekolik skupin s naprosto rozdilnymi duvody proc tak ziji, takze tady je jeste na miste se ptat ci veganstvi. Vetsina z nas asi zna nekoho jako popisujes ty, ale imho je to mala (byt velmi viditelna) cast z nich.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FIONOR: Taky potřeba svou víru šířit.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ALESH: vše za mě řekl FIONOR:
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ALESH: ten důvod je irelevantní. To, co to přibližuje k náboženství je ten iracionální pocit morální nadřazenosti s tím spojený (který mají uživatelé iPhone stejný jako ti, co iPhone odmítají kvůli dětské práci).
    ALESH
    ALESH --- ---
    KARLOSK: a jake rysy nabozenstvi to podle tebe splnuje? Setkavam se s timhle nazorem casto a nechapu ho. Kdy si nekoupis iphone, protoze nechces podporovat detskou praci, je to taky nabozenstvi?
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    NELLAS: viz výsledek ankety
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam