• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    MINERWA
    MINERWA --- ---

Kdybych volil\a babiše, tak se k tomu veřejně přiznám?

49 hlasy od 49 respondentů

MINERWA
    MINERWA --- ---
    Proc jsem tomu dala dva hlasy, nevim
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    LODBROG: ok, já mám prostě v hlavě bureš=stb=komáři. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LODBROG:
    Zajímavé že všichni mluví o base, ale od začátku procesu se mluví o návrhu na podmíněný trest...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Hele stejně to vyhraje ta kurva, protože my se tady budeme všichni hádat, kdo má nejmíň skraloupu, kdo je nejvíc a nejmíň intelektuál, kdo je nejhezčí...

A hlavně jestli vůbec jít volit (!?)

A když se kouknes na Babisovi ovečky, tam těm je všechno jedno, i kdyby jenom bečel, půjdou mu to hodit.

Jsem fskutečnosti úplně skeptická, teď ho zprostili obžaloby a je to úplně v prdeli, pardon...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MINERWA: Je to přímá volba, takže to samozřejmě soutěž krásy pro mnohý do značný míry je.
    Volej i ti nejblbější troubové, takže populismus nejtěžšího kalibru a miss sympatie.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    KARLOSK: Tak Blbiš by nepřinesl minulej režim (komunismus); Blbiš by si v první řadě zachránil prdel aby nedělal mamku v base, a pak naplno rozjel svoje kšeftíky.
    Ještě víc by to tu zadlužil, rozhasil svojí ukňouranou neschopností všechno co jakž takž funguje a ještě víc by tady potopil nějakou ideu soudržnosti a důvěry ve stát, když se i šmejd jako on dostane takhle vysoko - vidláci by dostali potvrzení, že ať budou škodit a ilegálně si hrabat sebevíc, tak je to vpoho, protože takhle se to dělá.
    Krom toho že by to byla prostě ostuda jak prase.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KARLOSK: Já třeba nechci ani minulej režim (ani Bureše), ale ani uniformní stádní narativ lynčující kohokoli, kdo vyčuhuje... což se tu poslední dobou bohužel děje. Nad rozdílnými názory stojí princip. ;)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KOC256: nemyslím si. minulej režim byl na hovno a proto bych rád viděl, jakýpak to vocas chce zas minulý režim. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KARLOSK: To zni jak retorika minuleho rezimu :-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    dělejte tyhle ankety veřejné. ten kdo hlasoval pro bureše by měl schytat tady takovej lynč, že se z toho začne pochcávat
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GRANTORINO: je mi taky nesympatická, ale nemůžeš srovnávat fotku z zuHauseWebky a profi fotku
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jo, ale Danuše před a po, víš, co to dalo práce?

MINERWA
    MINERWA --- ---
    GRANTORINO: soutěž krásy to neni, takže i ty kecy nerudový, že je mladá a krásná, jsou irelevantní
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MINERWA: ale prosimte je hezkej, se ti nelíbí zkušený šediny? :*

MINERWA
    MINERWA --- ---
    GRANTORINO: bejvávalo, teď už fakt ne
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---

Hilšer

8 hlasy od 8 respondentů

MINERWA
    MINERWA --- ---