• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Jinak jako lifehack uvadim, ze treba na plazi, kdyz neni moc lidi, tak si sednu na prdel, pokrcim kolena a jednou nohou (patou) udelam mirny kanalek. Vystrcim pres nohavici a nenapadne mirim na kanalek.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    IF_: kua jsem se spletl. Ve stoje
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    IF_: Jak kdy, ráno rozespalej většinou v sedě, přes den vestoje.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    IF_: oboje... když jsem moc na kaši raději si sedám, než abych to musel pak vytírat...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    IF_: Tak si tam připočti jedno ve stoje. Už jsem dal zobrazit výsledky bez hlasování :)
    IF_
    IF_ --- ---
    HOWKING: Jde mi ciste o moceni zvlast:)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Soudě podle "Kurva hoši Guten Tag" a Polívkovy hlášky, že chlap musí vědět předem, co bude dělat a ženská si jen sedne a počká soudím, že jsou chlapi, co se při velké nevyčůraj (ale nevím - nikdy za celých svých víc jak 50 let jsem na tohle téma s nikým diskuzi neved :D)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    IF_: Obojí. Když jdu jen čůrat, tak ve stoje, když jdu na velkou, tak u toho většinou i čůram (tedy v sedě).
    IF_
    IF_ --- ---

Otazka jen pro muze. Curate doma vsede ci ve stoje?

68 hlasy od 68 respondentů

SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Mne je to teda fuk. Sezeru se vsim.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hle, jak se perou...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    NELLAS:
    rajskou s houskovým knedlíkem nebo s bramborem
    Plněné papriky jím jen doma a neděláme je s rajskou, ale s jinou specifickou omáčkou...příloha rýže.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ESTEN: ok, udělám kompromis a budu souhlasit
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    KARLOSK: cestne druhe misto jsem ochoten udelit chlupatejm knedlikum, aby mely brambory taky nejaky zastoupeni. Ale niz nejdu!
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ESTEN: společně s bramborovým knedlíkem :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: si tam měla dát veřejný hlasování, abych věděl, s kým nemá smysl se vůbec bavit :-D
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    KARLOSK: karlovarsky z uterky jsou samozrejme jediny opravdovy knedliky
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DEB: dle ankety to tak úplně nevypadá:D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JAMILLOS: Kdysi sem čet zajímavý zamyšlení. Bylo to něco o tom, jak klasická řevnivost elfové vs. trpaslíci ve fantasy je "nereálná", protože co v reálným světě lidi často nejvíc rozděluje sou ve skutečnosti drobnosti. Například víra, nebo právě knedlík vs. rejže. Největším nepřítelem elfa tak není trpaslík, ale elf, co si na harfičku váže červený stužtičky, protože v našem háječku sou samozřejmě normální stužtičky modrý, topřecevíkaždejidiot a kdo má stužtičky červený, je troglodyt.
    DEB
    DEB --- ---
    IDLE: no tak to je jasny, ze to nikdo nezere
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam