• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GRANTORINO: nevíš, jestli víc vykáš nebo tykáš, nebo vůbec nechápu, proč to píšeš
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MINERWA: různě. S někým si tykám, s jiným vykám. Vždycky záleželo na konkrétních lidech, jak jsme si to nastavili s kolegy, věk v tom nehrál roli, i když tykání mi starší kolegové vždy nabídli samozřejmě oni.
    S ředitelkou/ ředitelem vždy vykání.
    JOPS
    JOPS --- ---
    my mame 150 zamestnancu a se 147 si tykam, se trema vykam, dve jsou damy v letech a nenabidly tykani, takze jim vykam a treti je jeden z top managementu, kterej tu je chvili a jeste jsme si nestihli potykat. A ani se moc nevidame, takze nebyla moc prilezitost no.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja uz bych asi nezvladnul fungovat ve firme, kde bych si s lidma by default vykal
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    SKYRAY: Jo no, na tuhle moznost jsem uplne zapomnel, ackoliv jsem mel dost (nekdy i nadpolovicni vetsinu) kolegu cizincu.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    MINERWA: Jako ano, ale u nas je to tak i v ramci oddeleni, ktery je navic technickyho zamereni.
    I kdyz dnes me mile potesilo (ackoliv to dost lidi nema rado), ze me muj nadrizenej oslovil krestnim. Je to takovy neco mezi. Porad udrzovani profesionalniho odstupu, ale zaroven i trochu lidstejsi pristup.
    Ale kazdej to ma nastaveny jinak a respektuju to.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TOMMY69: mně se to třeba líbí, vyjadřuje to úctu
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    MINERWA: Dekuju. :)
    Ted uz muzu v klidu napsat duvod. Posledni roky jsem delal v korporatech, driv mnoho let v jedny "skororodinny" firme. A tykani bylo tak nejak automaticky. I s lidmi, ktery clovek videl poprvy, protoze pamatovat si mezi x tisici, s kym si tykam a s kym vykam, by bylo pro vsechny dost slozity.
    Ted jsem nastoupil v podstate do "statniho sektoru" a primarni je vykani. Nevadi mi to, to vubec. Jen me vlastne i po dvou tydnech neprestava prekvapovat, ze lide v plusminus stejnym veku, kteri sedi ve vedlejsich kancelarich, si i po mnoha letech spoluprace vykaji.
    Nerikam, ze je to spatne nebo dobre, jen je to pro me nezvykly. :)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    MINERWA: Tezko rict. Delam v anglictine.
    MINERWA
    MINERWA --- ---

Pro klasicke zamestnance, ne OSVC, Schwarc a tak. V praci si s kolegy na stejne/o jednu vyssi nebo nizsi urovni:

Instrukce:
    TOMMY69 --- --- 20:06:09 13.11.2024 --- [08:32 :: diskuze :: ANKETY nyx :: pripominky uzivatelu]
    Udelate mi prosim nekdo anketu? Pak k tomu klidne napisu neco vic.

61 hlasy od 61 respondentů

TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    Udelate mi prosim nekdo anketu? Pak k tomu klidne napisu neco vic.

Pro klasicke zamestnance, ne OSVC, Schwarc a tak.
    V praci si s kolegy na stejne/o jednu vyssi nebo nizsi urovni:

Tykam
    Prevazne tykam
    Prevazne vykam
    Vykam

Diky. :)
    THEONE
    THEONE --- ---
    GRANTORINO: ted by to chtelo jeste "jak casto byste ho meli, kdyby to bylo jen na vas"
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---

Jak často máte sex za měsíc

Instrukce:
    Průměr za měsíc, je jedno jestli ve vztahu nebo ne

Vycházím z tohoto
    "https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/veda/velky-pruzkum-ukazal-jak-vypada-sexualni-zivot-moderniho-ceska-349154

"„Frekvence sexuálních aktivit se snižuje s věkem. I mezi současnými mladými lidmi ale zůstává překvapivě nízká. Z dat vyplývá, že průměrně měly ženy za poslední měsíc sex s druhou osobou 0,71krát a muži 0,99krát, průměrná frekvence sexu je tedy v české populaci méně než jednou za poslední měsíc,“ ukazuje Klapilová na datech.
    Ani u mladších lidí není tato aktivita výrazně častější: ve věkové kategorii 18 až 25 let to bylo u žen průměrně 1,7krát za poslední měsíc a u mužů 1,3krát."

62 hlasy od 62 respondentů

MATHES
    MATHES --- ---
    prekvapen ne... zklaman ano
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Koho to skutecne muze prekvapit.
    ELIS
    ELIS --- ---
    87HIGHFLYER: Ne. Tady jsem hlasovala dvakrát pro Harrisovou, ale kdybych měla vsadit prachy, dám je na Trumpa.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---

Jste prekvapeni z vysledku americkych prezidentskych voleb?

82 hlasy od 82 respondentů

CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    87HIGHFLYER: Harrison Ford
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    FRONEMA: veverku
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---

Koho byste volili?

64 hlasy od 64 respondentů

FRONEMA