• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    rozbalit záhlaví
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    #prosím o 2D anketu

Jak dlouhý máte prostředníček na ruce?

Instrukce: V případě, že je délka vašeho prostředníčku na přelomu hranic daných hodnot, vyberte tu vyšší.

Řádky:

< 5 cm
    5 - 7 cm
    7 - 9 cm
    9 - 11 cm
    11 - 13 cm
    13 - 15 cm
    > 15 cm

Sloupce:

Žena
    Muž
    Jiné

1 možnost, veřejně.

#děkuji
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Můžu poprosit anketu? Děkuji

Kam byste nejspíš patřili?

Nebelvír
    Havraspár
    Mrzimor
    Zmijozel
    Těžko říct
    Nevím a je mi to fuk
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    Můžete mi sem někdo dát anketu prosím?

Zajímalo by mě, jestli jste někdy ochutnali mateřské mléko?
    Muž ano/ne
    Žena ano(vlastní mléko)/ano(od jiné ženy)/ne
    Děkuji :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    uděláte někdo anketu jestli se těšíte na vánoční firemní večírek?
    -ano
    -ne
    -bohužel nemáme
    -naštěstí nemáme
    -je mi to fuk/blank/přeskočit..
    děkuji
    4PTO
    4PTO --- ---
    Můžete někdo udělat anketu prosím?

Mluvili jste osobně s majitelem firmy pro kterou pracujete?
    (ve smyslu pokud je to a.s. nebo jste se setkali "jen" s ředitelem spol. = ne)
    Ano
    Ne

Děkuji
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOC256: Děkuji ti, náčelníku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tvl tak to fakt doufám, že tady u nás válka nebude, protože si kuchařské péče NEI bych se dostat nechtěl, podle toho, jak ji tak popisuje.
    "Vyber si: hrdinná smrt na bitevním poli, nebo šlichta." "Hm, tak já bych si teda asi s dovolením vybral tu hrdinnou smrt, děkuji."
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    JAMILLOS: děkuji
    KLX
    KLX --- ---
    87HIGHFLYER: děkuji za info. Ani o tom nevím, tak teď už ano. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MINERWA:
    No to jsem pochopil, ale děkuji za ujištění mě...

A proto bych se ho opatrně zeptal, zda to dělá vědomě a nebo je úplný idiot a jak se říká chytrému napověz, hloupého trkni...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mínuska jsou jistě rychlé řešení situace. Ale dokáže někdo z těch vehementně mínuskujících se zapojit do diskuze a zkusit tu situaci osvětlit?

Třeba z těch nejaktivnějších FIONOR, HWLLFFRDD, VON_GILOTINE, ...?

Děkuji...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Ano, četl jsem to nejdříve na starém NYXdroidu a doplňující text neviděl. Zkrátka jsem si zas myslel, že někdo trollí a myslí si, že by si někdo vzal tu tunu visaček i s cenovkou a čárovym kódem na sebe. Takže jsem zareagoval. Teď již je mi celá anketa jasná a děkuji zdejšímu osazenstvu za přání smrti. Karma je zdarma! ;)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    87HIGHFLYER: Děkuji!
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    87HIGHFLYER: děkuji. A ještě Měla by rodina či pozůstalý nechat smazat účet na FB osoby již nežijící či ponechat jako pietu?
    KLX
    KLX --- ---
    00KUBAT: děkuji za info. Já jsem úplně v klidu, lyžovat se nechystám :) Jen otázka, zda to ještě umím..dle tebe tedy ano, když to jezdí samo..Já jezdil ještě na Artisech a Blizardech, takže určitě rovných :-))
    MARI
    MARI --- ---
    Tak my to nakonec pořešíme asi zrcadlovou nebo matnou fólií... Jde nám samozřejmě o světlo, ale pro mě představa celoskleněných dveří do baráku je dost děsivá. Narušení soukromí a pocitu bezpečí nebo tak něco. Být to jen náš barák, kde kolem vchodu nikdo jiný neprojde, tak mi to asi nevadí. Ale ti cizí lidi nám tam projdou aspoň jednou za den vždycky (ke tchýni, která bude bydlet pod náma a má vchod až za naším vchodem, budou chodit klienti, pracuje z domova).
    Každopádně děkuji za účast, jsem ráda, že tento názor nesdílím sama. :) Snažili se mě tu přesvědčit, že ty kompletně prosklené dveře s čirým sklem jsou v pořádku.
    DADEL
    DADEL --- ---
    HUZBA: děkuji za rady, ale že nepiju z kohoutku ještě neznamená, že piju slazené limči po litrech. Piju je spíš výjimečně. Piju hlavně ovocné šťávy (Pfanner apod.), a perlivé neslazené vody. Čaj nesladím. Voda z kohoutku je dobrá tak na zahnání žízně, ale žádný gastronomický zážitek to není. Piju ji jen když doma nic jiného nemám. A nejsem taková socka, abych si přepočítával ceny vodného a stočného a pil ji jen proto, že je nejlevnější.
    DADEL
    DADEL --- ---
    ADMIX: ano, děkuji.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MINERWA: och děkuji ti drahá minerwo za tvoji šlechetnou starost.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    MINERWA: Hele vazne mne bavi jak strasne chytre mektate jak ma kdo formulovat otazky aby se VAM TO LIBILO. Ja byl zvedavej na vysledek takhle formulovane ankety a proto jsem tam ani nedaval jinou odpoved. Ale jinak dekuji za vysvetleni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam