• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4479Inspirace zenovými nočníky
    DIRK
    DIRK --- ---
    Jak krásný je svět: nyx se otevřel i návštěvníkům z jiných vesmírů a okolí, takže si každý na celém světě může přečíst cokoli, co jsme v této místnosti napindali.

Cítíte se také tak strašně šťastní?
    DIRK
    DIRK --- ---
    FOX
    FOX --- ---
    Aprd. O to tu kráčí.
    DIRK
    DIRK --- ---
    VANEK: Googloval jsem i wikil, zkoušel různé kalichy a palcáty a mladé husity a odkaz a jednotu bratrskou a kde co. A prd.
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Na všetkýchobec jedennásobnú žiadosť reposť: http://img98.imageshack.us/img98/1419/dirk2ss4.jpg

DIRK: Nějaký palcát? (Ale Google nezabírá.)
    ___RIP___
    ___RIP___ --- ---
    DIRK: A čo tak O kedlubnov květák? Alebo Hus i ty, kachna i my.
    DIRK
    DIRK --- ---
    PSILO: Nikoli. Ani O partyzánský samopal. Ani Dějepisná olympiáda, ani Soutěž mladých historiků.
    PSILO
    PSILO --- ---
    DIRK: O zemi, kde zitra jiz znamena vcera
    DIRK
    DIRK --- ---
    Přátelé, jsem v úzkých a nedokáži si sám pomoci. Poraďte!

Když jsem byl hoch, tedy asi tak před dvaceti lety, ve škole probíhala soutěž ve znalostech dějepisu. Mohl být rok 1986 nebo 87, těžko říci. Rozhodně se to odehrálo vícekrát, bylo to celostátní, nějak to souviselo s husity.

A já si zaboha nejsem schopen vzpomenout, jak se to jmenovalo.
    4479
    4479 --- ---
    Pisi nam zpoza Rypeneji - v patek probehla na cesko-slovenske hranici, v tzv. moravske metropoli akce, sestavajici mj. z: 23.30 h - vyhlášení soutěže o ceny- nejrychlejší konzumaci rýže jídelními hůlkami a ...na dvoře muzea se v kotli budou vařit romská jídla.
    Obrazek necht si p.t. ctenarstvo ucini samo.
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    PRAGOBEST DINNER - 21. 10. v 19.30 !
    http://www.pragobest.cz/program.html
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    FOX: Tak to nemam namitek. Obzvlast jestli mel Novak smysl pro jiste esteticke kvality.
    FOX
    FOX --- ---
    KUWAJT: Včera jsem si k obědu dopřál výtečný novákův steak. Vím jistě, že to byl dobrý člověk. Se svým psem se nemůže měřit...
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    aha...rovnovaha musi pretvravat!
    SAMELAME
    SAMELAME --- ---
    YAMAOTOKO: Ešte nie, pretože Pavlov rexlef majú v spojení psa s RYŽOU, ktorá tam zatiaľ nie je. Takto by si požrali psi a pokapali by cez zimu od hladu. Neboj sa príroda to má inak vyhútané.
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    DIRK: to sa ti na tu fotku isto dobre hladi ako sa ti tam obed krmi z koryta! iste sa uz vsetci zalizujete !
    HARALD
    HARALD --- ---
    Děkuji. To by mohlo mnohé vyřešit.
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    HARALD: Zkus kratkosrsta plemena.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam