• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4479Inspirace zenovými nočníky

SPIKNUTI

Dajte mieru sancu.
    Mne dajte psa.

Do debaty uz davno neprispel stary dobry VINKI, o kterem si (my idioti) myslime, ze je uplny debil. On to popira a trva na skutecnosti, ze je dokonce uplnym imbecilem. At uz je pravda na jeho strane nebo na nasi, je to proste kreten jako noha. Jeho neucast v tomto klubu vsechny jeho obdivovatele mrzi a casto se ptaji, co se s nasim starousem stalo. Ale to je prece jedno, pratele! Na VINKIm nam zalezet nemusi, stejne jako na nikom stejne hruzostrasne postizenem, jako je on!
    rozbalit záhlaví
    DIRK
    DIRK --- ---
    YAMAOTOKO: Intrikáni nenosí oranžové vázanky, hlupče.
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    dufam ze ta viazanka bola oranzova!
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    tesat do plemene!
    DIRK
    DIRK --- ---

"To, že se chovám jako záštiplný intrikán, není projevem mé vysoké inteligence, ale toho, že mi někdo přilepil vázanku k chladiči mercedesu."

FOX
    FOX --- ---
    Omlouvám se - podávat bez brusinek. S mrkví . Samozřejmě. To, že nebydím ve své hlavě, na tom, doufám, nic nemění. Můžu přidat básničku: "3582aaaaaaahhh". Líbí? Měli bychom si vážně promluvit o tvých problémech. Jsi zavřený v akváriu plném rozsypaných slov, písmen a psů a zajímalo by mě, co děláš, když tě vypnu?
    SAMELAME
    SAMELAME --- ---
    I ty i ty i ty... sa nám tu nejak maže, agent jeden vychytralý... alebo Ťa Rada starších opantala vidinou psa, aby si napísal niečo dlhšie? Viac vagy?
    FOX
    FOX --- ---
    No dovol. Čemu rozumím? Dvojitou negací převedu na nerozumím ničemu. "Nic" se lépe definuje. "Nic" se totiž nedá definovat. Kdyby to šlo, bylo by nic něco. A tím nic není. Něco je například pes. Kladu si otázku: má smysl definice psa? Samozřejmě. Pes na mrkvi, definovat do měkka. Podávat s brusinkami.
    SAMELAME
    SAMELAME --- ---
    A sakra... pozor na neho, on tomu asi rozumie, ved ma na ikonke starovekeho psa! To bude nejaky fenasmeker.
    FOX
    FOX --- ---
    Nic nenechávám náhodě: neberu se na lehkou váhu.
    DIRK
    DIRK --- ---
    FOX: Keby si aj vedel, bratko, keby si len vedel...
    FOX
    FOX --- ---
    Váš klub je mi ukradený. Čepujete v něm teplé psy pod míru. Běžím podat trestní oznámení na neznámého pachatele.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    uplny pes!
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    DIRK: Nemuzes rozumet vsemu. To bys byl uplny idiot.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Já vím, že někteří z vás nemají rádi politické pitomosti, ale svět už mi připadá natolik komický, že to nemohu nezmínit:
    • Ministerský předseda někde získal prapodivným způsobem peníze
    • Při "investigativní investigaci" novinářů se na to přislo
    • Ministerský předseda řekl, že to přece nevadí, protože všichni ostatní politici také získali peníze prapodivným způsobem
    • Ostatní politici začali hlasitě křičet, že to teda vadí a že je to úplně něco jiného
    • Členové vládní strany KDU-ČSL vyzvali ministerského předsedu, ať odstoupí
    • On řekl, že neodstoupí, ať jdou pryč ministři z KDU-ČSL
    • Lidé z vedení KDU-ČSL prohlásili, že to tedy kdepak, že neodejdou, ale dobrá, nemusí odcházet ani pan ministerský předseda -- stačí, když se omluví (neřekli komu ani proč)
    • Pan ministerský předseda se omluvil a mnoho lidí hned volalo, že to nestačí
    • Předseda KDU-ČSL prohlásil, že má tedy ministerský předseda opravdu odejít
    • Načež odešli ministři KDU-ČSL z vlády
    • A hlasovalo se o důvěře vládě.
    • A vláda, složená jen z ministrů za ČSSD a US-DEU důvěru dostala, protože poslanci ČSSD a většina poslanců US-DEU hlasovali proti vyslovení nedůvěry vládě
    • Načež členové vedení US-DEU řekli, že to tedy ne, že jejich ministři podají demisi

Někde v tomto okamžiku jsem přestal věci rozumět.

Osobně mi ani nevadí, že je mezi vrcholnými politiky snadné najít lidi, kteří kradou, berou úplatky a podvádějí. Více už mi vadí, že bez rolniček je těžké poznat, kdo z nich je šašek a kdo ne.

A na závěr malá reklama:

YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    zial nemame narok...
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    YAMAOTOKO: Netuším, čo to môže byť.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    k
    DIRK
    DIRK --- ---
    SKORZENY: Vdaka, VINKI, ale to nemuselo byt.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    БРУМ БРУМ!
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    bilescu, metelsku blesku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam