• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4479Inspirace zenovými nočníky
    DIRK
    DIRK --- ---
    Veď áno, to je isté.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    DIRK: A v záhlaví sa mu zahniezdila potápka!!! Cha cha chá! To preto, že sa neumýva!
    DIRK
    DIRK --- ---
    Tenhle klub v poslední době stojí za pendrek. Majitel se mu vůbec nevěnuje, nereaguje na moderní a žádané technologické trenkytrendy a navíc se nikdy nemyje.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Pejsci

Táto fotografia z Jičína vypovedá o českom ludu všetko. Pre dalšie informacie kukec tu.
    VANEK
    VANEK --- ---
    DIRK: Pche, počkej, až nascanuju SVůJ dopis :-)
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    DIRK: hej plesam uz aj ja nad tebou...moja mala dusicka ac plna tuhy po kretenisme, nikdy nedosiahne takych dusevnych rozmerov ako su tie tvoje...daajte hrnce drootovat! daaajte hrrrnce drootovat!!
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    DIRK .. nezbyva mi jako kretenskemu bridilovi nez tise Ti zavidet pokrocily kretenismus a v soukromi dale pestovat a rozvijet svou pitomost.
    DIRK
    DIRK --- ---
    YAMAOTOKO: Opět se projevilo, že některé národy, které vyměšují zásadně do řeky Trnavky, nevědí, oč se jedná. Hrnec, ty chumaj, to sa drôtuje, to nie je dajaká Janošíkova walaška.
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    DIRK: mi sme nechodili na jakysik hrnec, ale na šerbel!. Tak si to dobre pamataj kretene!!!
    DIRK
    DIRK --- ---
    GUMBA: A když si představím, že za pár let se ze mne snad stane úplný kretén, cítím neskonalé štěstí, které mne rozechvívá víc než pomyšlení na vás, nebohé zoufalce, z nichž se srovnatelní kreténi vůbec stát nemohou.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    DIRK .. je to fakt skvele pomysleni, ze jsi z opravdoveho kretena vyrostl v neskutecneho kretena.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Především bych chtěl zdůraznit jednu věc, kterou nikdo včetně VANKa nezdůraznil. Dopis citovaný zde VANEK jsem napsal už pěkně dávno.

Řeknu vám, je to skvělé pomyšlení, že v době, kdy většina z vás stěží dokázala dojít sama na hrnec, jsem já už byl

opravdu kretén.

FOX
    FOX --- ---
    Báseň o rýži

Počátek a tma. Smutek.
    Rýže? Osamělý výkřik!
    Maniodepresivní pondělí a dekadentně tiché droždí.
    Beznaděj.
    Je mi třeba tohoto století?
    Rýže!
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    tůto nemôžno šaleľ!
    FOX
    FOX --- ---
    A bodaj bych si zaňho volakdě mohoľ kůpil ďesať rožiek so šlátom...
    FOX
    FOX --- ---
    DIRK: Získal si môj plný dešpekt.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    DIRK: Získal si môj dešpekt.
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    DIRK: podla mna original pouzva ako podlozku pri jedeni mimoriadne horucej ryze este podnes den
    DIRK
    DIRK --- ---
    TERRY: Podla mňa si tým iba vytrel ric a teda šance na znovuzýskanie néni sú bars reálne.
    TERRY
    TERRY --- ---
    DIRK: Poziadaj Ikariu o vratenie tohoto tvojho skvostu. V orginale to musi byt dielo hodne zachovania pre buduce degeneracie a pokial existuje len teoreticka sanca, ze by to mali, treba sa jej chytit. Btw. podla mna to ma sefredaktor zaramovane a zavesene nad stolom!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam