• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    CORNELA: aha, a da se to nejak sledovat, aby to riziko nebylo? merenim tlaku a EKG v tehu, otoky? ehm, vubec nic o tom nevim, diky za info..ja jen ze esli to ta zena mohla tusit, pokud chodila na kontroly nebo presto nikoliv
    LAURA
    LAURA --- ---
    no, v každém případě je infarkt u porodu nepříliš častá záležitost a bohužel i když k němu dojde v nemocnici, tak pravděpodobnost, že matce lékaři zachrání život, není zdaleka stoprocentní. Jen těžko jde takové úmrtí dávat do souvislosti s domácím porodem.. ale kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, že..
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    infarkt pri porodu? to snad mela nakou vadu srdce ne?
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    RACHEL: hmm, smutný, to mi připomíná murphyho zákon... to proti čemu bojuješ se nakonec obrátí proti tobě:/
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    je to nestastne, pokud se tady neco nezmeni, nake rozhodnuti soudu, ktere padlo, stejne nebude proveditelne..musely by se opravdu zmenit podminky, aby to tady jinak fungovalo..
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    Adéla Hořejší: Porod jako měřítko demokracie - Deník Referendum
    http://www.denikreferendum.cz/clanek/12421-porod-jako-meritko-demokracie
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    doporucuju shlednout a pozorne poslouchat
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    GIDDY: bože, to je debil..."rozhodnutí popírá základní lidské svobody"...evidentně pod jeho pojetí svobody nepatří svoboda rozhodnout se, jak kde a s kým chci rodit
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    GIDDY: o ambulantnim nemuzes otevrene mluvit ani v nera. ale staci mit potvrzeni pediatry a az reknou ze jste zdravy, tak nahlasit a odejit.. vim ze ti jde o pristup ale jen pro info
    TEMASU
    TEMASU --- ---
    GIDDY: Jo, ambulantní tam odmítají to vím, jinak bych toho využila. Ale i tak z pro mě dostupných porodnic vycházejí nejlíp.
    LILY
    LILY --- ---
    GIDDY: to je blbec. Prý zdravotnický expert a přitom porod považuje za operaci.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    'Ať si žena rodí pod smrčkem, ale nemůže chtít nic od státu' | Domov | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/stastny-at-si-zena-rodi-pod-smrckem-ale-nemuze-chtit-nic-od-statu-px0-/ln_domov.asp?c=A120126_153110_ln_domov_mpr

toto je taky chytrak
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ja byla na navsteve a mluvila s lekarema ve vrchlabi a v horovicich a horovice na me dobre nepusobily bohuzel...staci dyz se clovek zepta na ambulantni porod a vyslechne si veci...
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    BIDAK: dobre reseni mohou byt take Neratovice s Pa (Milada+Vera), s tim mam zkusenost ja. S Vrchlabim ma letni (a prvni negativni) zkusenost sestrenice.
    TEMASU
    TEMASU --- ---
    Do Hořovic se chystám já, jsem na to zvědavá.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    BIDAK: Neratovice a asi Hořovice.. V Nerátkách jsem byla předdomluvená, je to tam hezký. Hořovice chválí poslední dobou víc, ženy kolem mě.. Ale asi to není tak skvělý jako ve Vrchlabí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam