CORNELA: Ale bóže, kdyby byly v prdeli ryby.... opět jsi mimo, uniká ti, že se zde jasně ukázalo, že personál na něčem trval a něco chtěl provést. Nebylo mu to umožněno a ukázalo se, že to nebylo nutné. Tj. ukázalo se v praxi, že rutinní postup nebyl třeba. To je pointa věci.
CORNELA: Opět nic nevíš. U mého porodu byla jednak PA, která mě nastřihla. Pak tam byl neonatolog, který se staral o dítě, teprve poté, co bylo dítě dávno na světě a porod hotový, tam byla ta šijící osoba, která se mi neráčila představit a neudělala nic jiného, než do mě strčila zrcadla a následně slátala pět stehů.
Ano, trvám na tom, že pět stehů je u rány zvící toho, co mně tam udělali, zoufale málo. Ostatně gynekoložka, která to potom šila znovu, to taky konstatovala a celou dobu šití si tam pro sebe huhňala, jak děsně to zprasili.
Takže evidentně mám pravdu, ale ty, přesto, že jsi tam nebyla, víš, že něco být "nemohlo" - protože ty ses s tím doposud nesetkala. Budeš mi vnucovat, že mám vlčí mlhu, protože to přesahuje rámec tvých zkušeností? Bože můj.