• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BLONDYNKA: ha - tentokrát to nebyla chyba, ale překlep ;-)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Mě nejvíc čtve, jakou dělají domarodky typu gidda a blondýnka ženám obecně.
    Jsem admin internetové diskuze, ale hlavně nechci nic řešit. A neobtěžujte mě do pošty.
    A nejsem tu tři dny, nehodlájm to číst, jen budu rozdávat RO podle svého uvážení /pokud bys měla kůstku cti v těle, blondynka ma minimalne RO taky, za svoje prasarny hodne ctvrte cenove.
    Fakt, ostuda všech žen.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ZUZKAOU: precedens, když už, bacha na cizí termity
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TAYLES: Muck
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No jestli rozdávat tropické ovoce, tak po přečtení debaty a vyhodnocení kdo porušil jaká pravidla a jasně to deklarovat...

Nebo nejlépe nebanovat nikoho, ale naznat že tento precentes vede k takovým a takovým pravidlům a příště pro ty, co je poruší nastane to a to.

Jen tak an bloc vylosovat Cornelu není moc fér. Zvlášť když v tom fakt nebyla sama.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    BLONDYNKA: di do prdele
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GIDDY: Co kdybys promázla kompetenční námitky a šly bychom k těm porodům? :-)
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    TAYLES: ale plosimtebe, a proc? hele, nevim kdo jsi atd, ale prehanis to, me de o to, nejlepe tady nic nekorigovat, ale dyz mi tady nekdo zahlcuje klub srackama, ktere nechci cist, padz je jich moc, tak holt me k necemu lidi nuti, no..ma to tady byt o necem a je to o necem jinem, takze to budu muset nak zaridit, aby se to tu zas dalo cist a bylo to ku prospechu veci, kvuli ktere to tady vzniklo, dik za pochopeni
    podpis: nenormalni matka
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TAYLES: Tobě chybí už jen vzteklé dupání nožičkama a mlácení pěstičkama. Jseš ty normální? nechtěla bys Giddy rovnou zažalovat za nehmotnou újmu na svém internetovém cítění?
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    a do posty mi taky prestante psat, jak si stezujete, kurnik fix, ju:) peace
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: tak s tímto přístupem bys to správcovství měla co nejdříve předat někomu normálnímu. nashledanou
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    pokud to tady bude nekdo furt pitvat a stezovat si, tak dostane taky cteni a hotovo, prestante me srat, zenske!:) jo, ja nechci zadne veci k reseni, nejlepe
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    LILY: nesmysl. nebo ti taky můžu říct, že jsi pyča a je to ok?
    LILY
    LILY --- ---
    TAYLES: majitel diskuze má právo dělat se svojí diskuzí naprosto cokoliv.
    LILY
    LILY --- ---
    TAYLES: nyx není obyčejná internetová diskuze, ale školní projekt, pokud mám správné info. Cornela už to zná, není to první mateřské auditko, kam v rámci zachování klidu a harmonie nemůže.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: nesmysl...neměla jsi právo dávat Cornele RO, aniž bys ho dala například i Blondýnce, která ji vulgárně nadávala a zveřejňovala zde soukromou poštu - to jsou daleko větší přešlapy, než že má Cornela jinej názor než Unie porodních asistentek, sorry
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    TAYLES: hele, pokud by to melo byt na me, neudelam nic, ja sem mirumilovna, elsi mas problemtak sem nechod a s nakyma pravidlama na me taky nechod
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: hele, tak to teda ne..to je porušení pravidel internetové diskuze

LILY: a tohle je taky nesmysl
    LILY
    LILY --- ---
    TAYLES: náhodou Blondýnka byla důstojný soupeř hodný úrovně celé debaty, na domorodkyně neplivala, tak proč jí to zakazovat?
    Já bych zrušila přístup lidem, kteří v nejbližší době neplánují rodit, porod si nevyzkoušeli (ať už kdekoliv), nemají ženu zanedlouho rodící apod.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    k soukromemu pristoupim pozdeji, pokud to tady zas bude takle, me se to moc soukrome delat nechce, ale ID CORNELA dostane cteni a uvidime dal, ju:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam