• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    rozbalit záhlaví
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    IORETH: prekvapilo me, jak to rekla jako fakt, tak to je a ne jinak.

Zajimalo by me, jak je to se streptokokem - kdyz se dite narodi v plodovem obalu, tak je riziko nakazy minimalni?
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Resp. v nemocnici za přítomnosti doktora, naše mladá se tam narodila, ovšem v přítomnosti osvícené PA.
    IORETH
    IORETH --- ---
    ZORBOVA: V nemocnici opravdu ne, oni si na tom dávají dost záležet :-). To, v čem se narodila Papája, byl pravděpodobně mimozemský kokon :-)
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    Tak jsem se prave v TP na bulovce dozvedela, ze se dite NEMUZE narodit v plodovych obalech. Myslim, ze zrovna v tehle diskuzi bylo video, kde se tak dite narodilo.
    Dale me prekvapuje, ze jsem dostala k podpisu nekolik dokumentu, ve kterych je uvedeno, ze jsem byla lekarem poucena o tom a tom, ale pritom me nikdo o nicem nepoucil... To ve me moc duvery nevzbuzuje.
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    sice ze srpna 2011, ale zajimave
    Antikoncepce pro mladistvé je zvěrstvo, tvrdí gynekoložka - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...nekolozka-helena-maslova-1lv-/spolecnost.aspx?c=A110810_143328_spolecnost_jup
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    TORUVIEL: aha, tak pardon nejak jsem to prehlidla, navic link uz nefunguje.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    LOMILOMI: To už je ale staré, tehdy jsem se ze zvědavosti dívala do očkovací průkazky a moje dcera dostala přesně tuto šarži A21CB191B, kterou stahovali... Přičemž ona je narozená 10/2011, takže v té době, kdy to stahovali z trhu, byla už dávno naočkována všemi dávkami.
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    Trochu ot, ale ze se tu resilo ockovani, davat to sem :
    Mozna kontaminace hexavakcin.
    Stahuje se vakcína, kterou se povinně očkují všechny děti! - tn.cz
    http://tn.nova.cz/...ane/maminky-pozor-stahuje-se-vakcina-kterou-se-povinne-ockuji-vsechny-deti.html
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    jsem pripravena jim ukazat potvrzenou tehotenskou prukazku, popripade je necham ofotit prvni stranku.
    ono kdyz nemas lautr vubec nic - potvrzenou prukazku, lejstro od pediatra, lejstro od gynekologa po porodu.. coz samozrejme mit nemusis, ale zas na druhou stranu je nutno chapat i druhou stranu. Oni vlastne v pripade, ktery je popisovan v clanku nemeli jak vyjit vstrict..
    CICHLASOMA
    CICHLASOMA --- ---
    LURA: Já chápu, že za současnýho právního stavu dítě na nějaké tohle prověřování má právo. Ta poznámka mi vlastně jen tak ujela, omlouvám se.
    (Nicméně si myslím, že buzerace všech rodiček, a zvlášť těch, co nerodily ve speciálnim zařízení, je příliš velká daň za hypothetickou výhodu v podobě odhalení nějakého násilím vynuceného porodu či něčeho podobného.)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ZEGA: no vypadá to dost jednoznačně .. ó ty se máš, s těma 6 tejdnama navíc! (i když mně by zas chyběly k tomu stěhování) .. no kdybys to doma total vyšůrovala a náhodou z toho nic nebylo, asi bych věděla o dalších prostorech kde by ses mohla realizovat .. :-)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    od rana se smeju.. termin mam 15.3. ale nejak si myslim ze konec mesice to jisti.. a k tomu mam od rana surovaci manii. kuchyn a obyvak ready. uz jen loznice/satna a trochu posolichat koupelnu... no co to asi znamena, kdyz na ten nas svinec muzu jinak kaslat jak je rok dlouhej ??
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ZEGA: hele, od rána ležím a čtu o feng-šuej v bytě (+ poslední hodinku internetím) a teď teprv budu pomalu chodit po bytě dávat do krabic věci velikosti vonnejch olejíčků apod, jo? :) .. a pak dojedu pomalu do bauhauzu koupit baterii a v odpoledni velice opatrně štukovat díry po dneska odmontovaný klimatizaci .. no a když bude všechno cajk, tak si snad tu cestu do Běchovic dovolit můžu, no ne? ,-) a tvoje mládě si jen pohovuje, však on zas včas strčí hlavu kam má :)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    SEVERINE: hele, draha ,) zvolni. tohle si muzu dovolit ja, v 37tt (teda ne s ditetem pricne :))
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    TUVDEN_NIMA: mám na puse opar :) jen nevím, jestli budu moct dorazit nakonec - včera sem měla vážný podezření, že rodím (jako že posly dost často a takovej známej blbej pocit .. jen je to moc brzo: 31tt) - stěhujem se, občas něco poponesu a dala sem si do toho dost pálivý jídlo, dneska už to vypadá o dost klidnějš (za cenu ne-stěhování :-/ .. tak nevím jak by se na to muž tvářil ..) .. uvidím.
    TUVDEN_NIMA
    TUVDEN_NIMA --- ---
    SEVERINE: tak to je pěkné. jak Tě poznám? :)
    LURA
    LURA --- ---
    CICHLASOMA: Tak já si taky myslím, že když někdo najde v popelnici nebo za dveřmi v košíku živé dítě, měl by mít možnost si ho ponechat, ale takhle to nefunguje. Ono je potřeba brát v potaz i případy, že by to dítě třeba někdo někomu ukradl nebo ho k tomu porodu donutil - i v dnešní osvícené době máme lidi zavřené ve sklepích a otroky, kterým někdo sebral doklady. A jiné lidi, kteří na tom můžou dost vydělat. Takže z tohohle hlediska je fajn, když je jasné, čí to dítě skutečně je. Druhá věc je, jak s tím potom naložit.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CICHLASOMA: to by zde nesmel existovat konstrukt typu "prava ditete"
    CICHLASOMA
    CICHLASOMA --- ---
    LURA: "kdy ti doma porodí náhradní matka a ty budeš tvrdit, že je to tvoje"

Však do toho státu přece nic není. (Resp. tedy nemělo by být...)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Rodíme špatně a nechceme to měnit - Žena.cz
    http://zena.centrum.cz/deti/tehotenstvi-a-miminko/clanek.phtml?id=783715
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    TUVDEN_NIMA: zejtra se tam chystám, nepřidáte se někdo?
    LURA
    LURA --- ---
    FRONEMA: Je dost těžké odlišit domácí porod od toho, kdy ti doma porodí náhradní matka a ty budeš tvrdit, že je to tvoje. Proto chápu, že chtějí doložit těhotenství. Ale stejně je to pakárna...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam