GRANTORINO: pises:
napriklad moje rodina se beze srandy o svoje seniory stara castecne dojizdenim a castecne u sebe doma a ti tedy netrpi, tak to ma hodne lidi
Ja myslim, ze nemuzes srovnavat narozeni maleho mimina a seniora. Mimino proste porodis tam, kde ho chces porodit, treba u sebe doma, treba v klasicke porodnici, treba si najdes porodnici, kde ti dovoli po porodu odjet po dvou hodinach... ovsem k sobe domu tezko prendas sveho seniora proti jeho vuli. Cili kdyz uz to neni na dojizdeni, kdyz musis byt se seniorem 24 hodin 7 dni v tydnu tak to casto u Tebe doma nepujde.
Pises - ze dojizdenim a castecne u sebe doma to lze.
No o tom pochybuji - ja a plno lidi kolem mne tedy nema byt, kde si najednou mohu zridit osetrovnu pro seniora a byt s nim 24/7. A ze to najednou u nas z niceho nic bylo, ze se to nedalo planovat, jako kdyz planujes 9 mesicu do porodu. Navic senior proste do myho bytu nechtel, navic kvuli podminkam bylo vyhodnejsi, aby zustal ve svem, navic, navic, navic.... Proste nejde jen tak presadit staryho cloveka. Tehotnou pri porodu presadit lze, ta ma stale vetsi vyber:)