• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    KAIRRA: dej pak echo , jak to dopadlo , ale verim ze dobre
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    KAIRRA: lidi delaji ruzne kraviny a podcenuji laviny , .. uz Mladek o tom zpival
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    R3S3T: díky :)
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    KAIRRA: tak preji klidny a bezproblemovy porod
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    R3S3T: hmmm, takze jsi volal sanitku, rikas... Tos nam teda pekne pokazil statistiky.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    R3S3T: proč to ty lidi dělají, jezdit takhle nezodpovědně mimo civilizaci, žejo? :)) Necítils zodpovědnost za své děti, mohly být bez otce!

pardon, tohle je až příliš snadné, dobrou noc :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    KOTENCE: ty jsi ale neměla mít něco pod kontrolou, ty jsi měla být pod kontrolou :))
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    KOTENCE: slepaka jsem riskoval , diagnostikoval jsem si , ze je to prave slepak , po cca 24hodinach bolesti jsem si zavolal sanitku (ve 4h rano) , doktor mi rekl jen , ze jsem mel sakra stesti . Bylo to letos v cervenci . esic pred tim jsem byl 14 dni v norsku , stat se to tam, tak nevim co bych delal . Nejblizsi nemocnice byla cca 100km daleko
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    R3S3T: krome toho, ja jsem teda v porodnici vubec nemela pocit, ze to mam pod kontrolou. Spis me porad nekdo rusil a vytrhaval ze soustredeni.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    R3S3T: protože viz Šichtářová. Protože kontrola je vyvážena jinými riziky, která doložitelně vznikají pouze v porodnicích. Protože pod kontrolou stejně nemáš nikdy nic stoprocentně a je jen na tobě, jakou míru rizika v životě přijmeš.
    Jdu radši spát, hrozí mi že každým dnem porodím :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    R3S3T: Predpokladam, ze ty jsi tak zodpovedny, ze v nemocnici i bydlis, co? Preci nebudes riskovat zanet slepyho streva nekde venku, ze jo...
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    nejsem zastance domacich porodu , nejsem taky pro zakazovani cehokoliv , je to volba kazdeho jedince
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    KAIRRA: ted jsi si odpovedela sama , kdyz uz ty nemocnice tady mame , proc radeji nerodit tam, kde je to vice pod kontrolou ?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    R3S3T: a to je něčím cílem? nebo já to asi nechápu, kdyby se v porodnici nebo kdekoliv nepřivolal doktor tak ty čísla taky budou jinde no a co jako? od toho ty doktory a ty sanitky máme, abychom zbytečně neumírali, nebo jako proč že to pojištění platím?
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    a ty cisla by byly uplne jine ,, nezli jsou ted
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    KAIRRA: mno , pokud by se totiz nezavolala , dalo by se pak alespon dopatrat pocet mrtvych pri domacich porodech
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    R3S3T: a proč by se neměla volat sanitka? Když si zlomíš nohu v horách navečer, tak zodpovědně zmrzneš, protože jsi přece věděl, že se skála může drolit?
    to je fakt furt dokola...
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    ona je otazka , kolik deti umre na nasledky domacich porodu , protoze kdyz nastanou komplikace , hnedka se vola sanikta , kde to dite jeste dokazou zachranit
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    R3S3T: když nic jiného, aspoň je ten článek důsledně a věrohodně ozdrojován, bez ohledu na autora.
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    to muzu rici o tom clanku to same : uznavana ekonomka = zamindrakovana feministka .

( i kdyz si to nemyslim )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam