• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    PETPET: určitě dodám :)
    PETPET
    PETPET --- ---
    HYSTERIA: jee gratuluju! Das sem pak porodni pribeh, myslela jsem, ze si byla v porodce..
    PETPET
    PETPET --- ---
    LAMIA: akorat musis na matriku ve meste, kde ses narodila. Delaji to na pockani za max kilo.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Hlásím další domarozeňátko ;)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    WITCHIE: díky!
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    LAMIA: matrika vystavi na zadost duplikat.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    Zas ta matrika - řešil jste někdo variantu k rodnému listu? hrozí, že naše jsou nenalezitelné (miliarda krabic v cizím sklepě ke kterým se možná nedostanem).
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    MYJKA: takže se vlastně známe :D
    LALUDMI
    LALUDMI --- ---
    Hithit - Festival o těhotenství, porodu a rodičovství
    https://www.hithit.com/cs/project/3467/festival-o-tehotenstvi-porodu-a-rodicovstvi
    Festival o těhotenství, porodu a rodičovství pořádaný v rámci Světového týdne respektu k porodu má kampaň na Hithitu.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ANDELICEK_ANDY: Skoda. Ja tam byla az do konce. :)
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    MYJKA: vidíš, já nakonec byla až po pátý a jelikož jsem tami nikoho neznala, tak jsem chvíli postávala, koukala a šla dom :D
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    První křik, první pláč… od sousedské asistence k institucionalizovanému porodnictví v Praze a okolí - Muzeum Prahy
    http://www.muzeumprahy.cz/...usedske-asistence-k-institucionalizovanemu-porodnictvi-v-praze-a-okoli/

V Muzeu hl.města Prahy na Florenci je až do října k vidění výstava s názvem První křik, první pláč a pojednává o historii asistence při porodech. Já osobně se tam ráda zajdu podívat :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ANDELICEK_ANDY: Ja jsem na ceste. Budu tam po pul.
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    já su v Praze, chystám se, ale dostanu se tam nejdřív 16.30, podle FB to začíná 15:30, tak uvidím..... :D
    SIG
    SIG --- ---
    Praha - jdete nekdo zitra na piknik?
    _PU
    _PU --- ---
    http://a2larm.cz/2017/05/nechte-zeny-rodit-normalne/
    reakce na rozhovor s LAdislavem Kroftou z pražského Podolí
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    KAREN: vida, pravda, koukám, že novinky patří právu.. tak nic, konspirační teorie rulezz:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    YEETKA: novinky.cz mu snad nepatri, idnes a lidovky jsou jeho...
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    ILLUZE:
    WITCHIE: novinky.cz - patří Babišovi, ten už mnohokrát prokázal, že tento plátek bude domácí porody brutálně démonizovat.. pan ministr má totiž rozjetý plány v oblasti reprodukční medicíny atd.
    SIG
    SIG --- ---
    SIG: takze by mohlo stacit par hrncu, jednu rychlovarku si pucis od mamy, druhou od sousedu a tradaaa ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam