• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    KAI
    KAI --- ---
    PETPET: to asi není špatný vtip??? :(
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    ULO: zeme pozehnana...preju ti to...
    ULO
    ULO --- ---
    V Nizozemí.
    PETPET
    PETPET --- ---
    ULO: a kde zijes?
    A ano - kokot to je. Z hnuti ANO pokud by nekdo nevedel.
    ULO
    ULO --- ---
    To je kokot, co vůbec takový člověk v parlamentu? Jsem opravdu vděčná, že žiju jinde a nemusím tohle řešit. Můžu rodit kde chci (pokud je to dostupné pro lékařskou službu) a poslanci si ke svým voličům nedovolují takové neomalenosti. Omlouvám se všem v Čechách co statečně bojují za změnu, že jim nepomaham. Jsem srab. Ale je mi dobře.
    (Pardon, že jsem tak emotivní, ale to k jinému stavu tak nějak patří)
    PETPET
    PETPET --- ---
    Milan Brázdil - první reakce na Otevřený dopis...

(poslanec
    člen Výboru pro zdravotnictví
    člen Výboru pro bezpečnost
    Předseda Podvýboru pro zdravotnické záchranné služby)

Paní Riedlová.
    Vy si asi myslíte, že téma porodu je nějak vyjmečné, že.... No prostě není!!!! Miliony let tu ženské rodí děti a je to vlastně to nejlepší poslání. Co do toho kafráte. Co chcete. Poroďte Vy sama své dítě a buďte výbornou mamkou. Co vlstně chcete, Co potřebujete. Nic! Oplodněná žena to sama umí přijt ke svému lékaři a nechte to na ní. Hlavně jí nepošťuchujte a vše bude samo OK. A když ne, tak já jako lékař záchranky přijedu a nějak to zvládnu. Tak nejlíp uděláte, když budete sama rodit své děti a ty další ženy nechejte a oni to zvládnou jako kažná z vás!

S přáním hezkého dne,

MUDr. MILAN BRÁZDIL

poslanec
    člen Výboru pro zdravotnictví
    člen Výboru pro bezpečnost
    Předseda Podvýboru pro zdravotnické záchranné služby

Sněmovní 1
    118 26 Praha 1
    mobil: +420 603 200 739
    e-mail: brazdilm@psp.cz
    fb: facebook.com/anoolomouc
    asistentka Mgr.Jana Pěkná
    mobil: +420 737 715 722
    PETPET
    PETPET --- ---
    ULO: a cetla si oficialni odpoved?? Ta stoji za to!
    ULO
    ULO --- ---
    KAREN
    KAREN --- ---
    SARKALINA: ja taky, ozp. na paragon "pece souvisejici s porodem". castku uz nevim, to je zastropovany ze strany ozp, kolik ma clovek (a jeho dite) kreditu...
    PETPET
    PETPET --- ---
    SARKALINA: jsem u ozp, dostavas bonusovy body, 1 bod = 2,-. Za noveho pojistence (mimino) dostanes 1000 bodu, muzes si prevest body od dalsich lidi, dostavas body za porod a preventivni prohlidky. PA mi dala doklad za "predporodni kurz, atd.", poslala jsem jim fotku dokladu a pojistovna mi to proplatila do vyse tech bodu. Myslim, ze 4000,-, ale to byly jen moje body - nemela jsem od koho prevadet...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Domrodicky, sonduju...zadala jste nektera u pojistovny o prispevek s domporodem/kurzama souvisejicim? Kolik jste ktera dostala a od jake pojistovny? Klidne posta, diky.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Pomozte nám zastavit porodnické násilí! | Darujme.cz
    https://www.darujme.cz/vyzva/1200419
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    SARKALINA: tu jsem nezkousela, super, dik za tip! napisu ti jeste do posty jestli jde o tu kterou myslim
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PETUL_KA: nech si od pediatry vystavit poukaz k vysetreni (nevim jestli je to nutny, ale nam ho vystavila) a pak volej ocni (ne vsichni budou ochotni to udelat - napr. z duvodu absence pristroje). ted jsem to resila.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    zeptam se tu na kontrolu katarakty, pediatra to neudela, takze zavolat nekam na ocni a vecpat se tam? jakou mate zkusenost?
    ADD
    ADD --- ---
    PROMETHEA: No jo, u nas nemaji utz v ordinaci ani na gynde, natoz u detskyho. Na to je treba objednavat se zvlast.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    ADD:
    :D ziju v Nemecku
    Kontrolu kycli dela pri predepsany prohlidce (Tzv. U2, 3.-10.den po porodu nebo U3 pozdeji) ultrazvukem pediatr.

No a napr. ten odber z paticky je standard 14 nemoci pro cely Nemecko a kazda spolkova zeme ma jeste svuj nadstandard - Hessensko treba 30 nemoci...Od leta 2016 je testovana cysticka fibroza (ve svem okoli mam hned dva pripady s timto onemocnenim, takze asi taky zadna rarita)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PROMETHEA: někdy se prostě sejde... Ale tak aspoň ten výlet mel i další benefity!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PROMETHEA: diky... Vyhráno zdaleka nemáme , ale bojujeme furt!
    ADD
    ADD --- ---
    PROMETHEA: Na kontrolu kycli. Kde zijes? To je stejne legracni, jak co je v jedne zemi zakladni vysetreni, to v druhe neresi, a naopak, v tehotenstvi i pozdeji. A duveru to nepridava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam