• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    Vcera jsem mel stastny den a vyskytl jsem se v restauraci Alexandia v Ostrava. Dal jsem si jen pivo, na jidlo jsem nenasel odvahu.
    http://restaurace-pizzerie-kavarna.com/restaurace_alexandria_lod/restaurace_restaurant/jidelni_listek/jidelni_listek.php

    LODNÍKOVA VĚTROVKA (česneková polévka s uzeninou, sýrem, žloutkem, tvarůžkou)
    KAPITÁNOVO PÉRO (vepřová klobása, feferón, hořčice, křen, kyselý okurek, chléb)
    RYBANINY KOZY (kuřecí prsa se šunkou a broskví gratinované sýrem)

    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    THE_BALROG: to by mel zdenda radost.)-to je hruza
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    THE_BALROG: WTF?
    ...
    Smažený řízek s taveným sýrem, zeleninová ozdoba...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    TOOMIX: docela v pohode :) ... Větší bramborákový peklo (pro někoho určitě nebe) je motorest v Senici: http://www.motorest-senice.cz/jidelni_listek.htm

    A ne, tak, jak to mají vyfocené tady, to jídlo opravdu nevypadá :))

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Chomoutov u Olomouce

    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    pingl má bejt profesionál...jednoho jsem zažil a to byl profesionál všech profesionálů...meli jsme kdysi takovýho známího co byl děsnej buran a všechno vedel nejlíp a všude byl a tak...brávali sme ho do hospod páč byla vždycky prdel na jeho účet...

    mno dorazili sme do hodpody a že si dáme tatarák...
    a von - co je tatarák
    někdo povídá, no tatarskej biftek - si nemel nikdy tatarskej biftek?...
    a von samozřejmě - jistě že sem měl...sem sežral tatarskejch bifteků vic než si jich ty videl...

    přišel číšník a já sem si dal tatarák, nekdo další taky, nekdo pečený koleno a pak přišla řada na tohodle experta a povidá:

    "já si dám taky tatarskej biuftek, ale pořádně propečenej"....

    pingl nehnul ani brvou...a odkráčel...načeš nám donesl tatarák, koleno a tak a jemu 2 karbanátky...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    JAKE_UP: Si ho klidně vyndej sám, mám dojem, že jsem psal, že za 80 Kč očekávám pokrm, kterej můžu pozřít, aniž by mi bylo na blití. To je trošku rozdíl, vašnosto.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GEKONZPRAHY: Ty, kterej ses tady rozčiloval, žes za 80 Kč za meníčko nedostal gastronomickej orgasmus, se tady budeš obouvat do nějakýho buránka. To mi ho vyndej.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    PINK_CICINKA: Taky v tom nevidim vůbec nic špatnýho, taky si dávám kohoutkovou, kde to jenom je možný, kór v době oběda, ale u týhle ženský mi to přišlo jako jasná snaha co nejvíc ušetřit... Se na to měli rovnou vysrat a jít někam do levnějšího, to je jako koupit si nejlevnější bavorák. Je to sice BMW, ale výbava jak Fabie...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    PINK_CICINKA: Taky si myslim...v Praze(pocitam, ze to bylo v Praze) mame celkem kvalitni vodu z kohoutku. Jako obcas se nedivim, kdyz za 0,2 bonaqua vody chtej 39 korun, ze si nekdo da radsi vodu z kohotku, kor ted v tom vedru...
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    GEKONZPRAHY: Na karafě kohoutkové vody osobně nevidím nic špatného, z nealka je to většinou to nejlepší, co se dá pít :-)
    TESSS
    TESSS --- ---
    GEKONZPRAHY: tak to jo :-)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    TESSS: Jasně že nemá, ale nedivim se mu... navíc se nesmál nějak škodolibě, potom tomu týpkovi vysvětlil, ať si dá perigordskou, že by bylo fakt plejtvání penězma dát si k něčemu takovýmu tatarku...

    Dodatečně mu k tomu donesl mističku s tou jejich domácí majonézou, takže naopak byl pingl hrdina :)
    TESSS
    TESSS --- ---
    GEKONZPRAHY: To už pingl (držel se dlouho) nevydržel, a začal se smát nahlas

    To jako fakt? I kdyz je zakaznik sebe vetsi debil, tak tohle si nema, co dovolit
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Dneska večer jsem byl v Čestru, a zažil jsem gastrokreténskýultrapeklo. Vedle (seděli jsme u toho dlouhýho stolu) posadili tak třicetiletej pár, evidentně z né zrovna gastronomicky vzdělanýho prostředí.

    Pán nejdřív, že by si dal Gambrinus, když mu bylo řečeno, že maj pouze Plzeň za pade, tak se málem posral, a dal si malou (kterou cucal celej večer), madame si dala karafu kohoutkový. Pak že by si teda dali to tříchodový menu. Pán si objednal tvarůžky, plec a vořech, a když si měl vybrat omáčku k vořechu, tak prej jestli mu nedaj tatarku. To už pingl (držel se dlouho) nevydržel, a začal se smát nahlas :D
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ONITSUKATIGER: to je prosímpěkně kuřecí steak, žádná obyčejná vosmahnutá prsa, což lze poznat dle vroubkovaného nože
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    AGNES_NITT: nemuzu se rozhodnout co to tam u ty ryze je...
    a) divna loketni proteza ponechana moc dlouho na slunci
    b) roh stolu potazenej necim nevim cim
    c) kus kurecich prsou s koleckem rajcete nebo broskve z konzervy a na to hozenej Madeland aby se nereklo, ze to je jen Eidam 30ka...

    ehh, je to to tamhle v ty ryzi kus uvareny cibule?
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    Domácí kuchyně - facebook. Proč si to ti lidi dělají? :)

    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TOOMIX: Ty knedle vypadaj taky mňamózně.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    TOOMIX: to vypadá na mletý maso s kusem špeku s aranžmá vodnatého průjmu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam