• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    TOOMIX: Pozor, ale jen pouze ve značkové smetaně Dr. Halíř :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BIGGIE: koupíš plátkový sýr čedarového typu (10% čedar, zbytek sračky), a normálně to rozpustíš ve smetaně. Aspoň tak bych to viděl ;)
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    TOOMIX: me dost jima hruza z ty cedarovy omacky, nechci ani domyslet jak se dela v podobnym podniku, tzv. cedarovka
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    87HIGHFLYER: plytký talíř říkala i moje prababička, to není nějaký novotvar.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SNIPERCZ: což o to, já brambory taky šťouchám...ale někdo taky řiká plytký talíř místo mělký, což považuju za fakt divný. Lidi už dneska pořádně nevědi co se jak jmenuje:)
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    87HIGHFLYER: My máme v práci "šťouchadlo" tím brambory šťoucháme, a mačkané?? To mi spíš přijde jako mačkat to rukama ;) ale tak je to asi jenom můj názor, asi jsem s té kuchyně už zdegenerovanej :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SNIPERCZ: běžně se používá...a kdyby do toho člověk "šťoural", tak z hlediska jazyka mi příjde víc zvláštní běžnější pojem šťouchané.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    TOOMIX: Tak on i pojem "mackane brambor" je ponekud zvlastni. . . . .
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    luftoval jsem FB

    Restaurace Mlsnej kocour, Náměstí Míru, Praha 2: Najdi rozdíl: "220g „Linguine grano duro“ se směsí lesních hříbků, listy čerstvého špenátu, bazalkou, česnekem a olivovým olejem, sypané parmazánem" - viz jídelní lístek. Ve skutečnosti: " z neosolené vody vytažená věc, bez chuti a zápachu,
    bez česneku, bez bazalky, bez olivového oleje, 3 listy špenátu, BEZ JEDINÉ HOUBY a se žlutým "cosi" co ani jako parmazán nevypadá, ani nevoní. Ano, fakt to chutná ještě hůř, než to vypadá.


    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: no nějakou dobu ne, máš pravdu. párkrát sem tam dříve skočil z důvodu nedostatku času.

    černej kůň jako irská restaurace? jako vážně? zkusím...

    osobně vychvaluju kudy chodím porta cafe na benešáku.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    VEETUHS: Já bych tam i zašel, ale když se přiblížím, vyleze mi žlučník a nafackuje mi. Nemůže mi ani po půl roce zapomenout poslední návštěvu z nedostatku času... Tam od nás chodí jen pár zoufalců.

    WYMA: Tak to jsi tam asi dlouho nebyl, to je glutamátovo-chemické peklo. S oblibou všechno přelejou takovým tím hnědým hnojem, co má připomínat výpek.
    A levnější, ani náhodou, oběd tě tam vyjde na kilo. A za kilo a fous se najíš v novém libereckém gastronebi:
    Irská restaurace Black Horse
    http://www.irskaliberec.cz/
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    A naopak, gastronebe je liberecká hospoda Domov.
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: country je holt taková levnější obědová vývařovna. úplným peklem bych to ale nenazval.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    JONAS3: dyť je tam celá firma pečená vařená, nebo už ne?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Pořádné liberecké gastropeklo:
    Polední nabídka  |  Restaurace Country Liberec Country Club Liberec Ruprechtická ulice Ruprechtice Česká republika Čechy restaurace restaurant stravování česká kuchyňe hotová jídla levné stravování obědy oběd jídlo jídla minutková kuchyň steak staky stejk pivo gambrinus letní terasa kántryové country večery živá hudba muzika kapely kapela zábavy zábava taneční tanec celoroční provoz bluegrass country blues swing svatby svatba oslavy oslava salónek salón akce akční ceny cena podnikové večírky podnikový večírek raut rauty specia
    http://www.countryrestaurace.cz/cs/poledni-nabidka/

    A na úvodní stránce ještě mají hlášku "U NÁS NAJDETE JÍDLA CHUTNÁ A NAVÍC JEŠTĚ ZDRAVÁ"

    Vyhýbejte se velkým obloukem!
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    TURIKAN: Pizza z Pizza Go Home mi vzdycky hodne chutnala ale je pravda, ze v poslednim roce tedy kvalita sla dost dolu...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ja objednavam jen z giallo rosa (jakubska nebo vinohradska)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    chicago*
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TURIKAN: Pokud jsi z prahy tak pizza-west (žádná sláva ale jde to) nebo chichago-pizza.cz - ale tam končí ve 22.45
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    TURIKAN: Nedávno jsem v nouzi ve čtyři ráno zavítal do jejich pobočky na Lhotce. Nebyla špatná, ale žádná diskotéka to nebyla...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam