• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    LEMINF: Je dost firem, kde vejplatu dostáváš cash. Páska je jen kvůli daním. Ale má to samozřejmě vliv i na případnou nemocenskou, nebo podporu. Je to otázka volby.
    FILUS
    FILUS --- ---
    LEMINF: No prece to, ze to je na pasce neznamena, ze to je realna vejplata o tipech nemluve, o to vic nechapu proc tam sou ty pinglove neprijemny, skodej akorat svejm penezum.
    LEMINF
    LEMINF --- ---
    jak se z toho žije v Praze?
    FILUS
    FILUS --- ---
    Ale tak 6000,- na pasce je v gastronomii celkem klasika:)
    LEMINF
    LEMINF --- ---
    Zážitek u vejvodů mam taky, taky jsem musel platit protože jídlonoš šel domu ale mohli jsme se přepnout k jinýmu. Teď chápu proč je jich tam tolik, když teda maj plat 6000,- i když teda nevim jestli to neni kec protože http://www.mpsv.cz/cs/13833
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SNIPERCZ: Okrádáním turistů a sraním na Čechy? Popravdě si myslím, že by si víc vydělali, kdyby našince i cizince obsluhovali dobře.

    Od nás tedy dýška nebyly žádné, od velké skupiny italů, kteří se s nimi hádali o neodpovídajících objednávkách počítám taky ne. Tak ti nevím.
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    jako promiň ale to, že mají 6000,- jee neopravňuje k tomu, aby našince brali na hůl ... kolikráte obyčejný našinec, když je spokojen, dokáže nechat výtečné dýško ... v hospodě jsem dělala a tohle bych si ani zbla nedovolil ...
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---

    A s nazorem, ze u vejvodu je to uz dyl mizerny nemuzu nez souhlasit, tak spatnej a suchej rizek jsem snad nevidel, k tomu krasna cenovka tusim 139kc+35kc priloha + 15kc tatarka, mno a to pivo taky zadnej slagr, nenechal jsem jim ani korunu navic, vzhledem k tomu jak orijemna byla obsluha a fakt co mi to poslali v klidu z kuchyne jim taky na spropitnym neprispel
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    SNIPERCZ: to je ospravedlnuje o tomu na cechy kaslat a smelit turisty? K tomu maji min. Plat s tim,ze si denne odnasi x set korun domu na spropitnym, kor takhle v centru, kde neverim, ze by se hospody jako u Svejka a Vejvodu neuzivili.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    CAIDEL: Nemůžeš se těm klukům divit, myslíš ze plat 6000 je v pořádku? A ač je to smutný, nějak si vidělat musej ;)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SNIPERCZ: Tak tam jsem prozměnu byl jednou já - a i z jediný zkušenosti můžu říct, že tak zkurvenou past na turisty už jsem dlouho neviděl. Jakmile člověk promluvil česky, neměla obsluha žádnej zájem o nic - a turisty přitom naprosto zjevně okrádali a fuckovali.
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    SNIPERCZ : no vidíš ;o))
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    Jen pár kroků od vejvodů, v bartolmějský, je pivnice Konvikt jsou tam dole ve sklepě až do 4 ráno. Je to čech friendly a i ta plzeň je tam lepší. Jídlo normální hospodskej standart, ale rozhodně levnější než u blbejch vejvodů.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    WILLIAM_WALLACE: Pod touto firmu jsem pracoval přes dva roky, akorát u švejka na malé straně.
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    ja nevim, u vejvodu jsme byli, pivo super, obsluha prijemna a jidlo v pohode..
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    U Vejvodu je špatna hospoda uz dlouho....radsi se vyhnout. Nekolikrat se nam stalo, ze jsme tam prisli s partickou lidi a v okamziku, kdy jsme zacali mluvit cesky si nas prestali vsimat. Proste nas ignorovali do te doby, nez jsme se nezvedli a neodesli jinam.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    WILLIAM_WALLACE: jednou tam cisnik malem zmlatil myho pritele
    fakt tam nechodime... je kolem dost lepsich podniku
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Byli jsme zd es kolegy z práce ... jakmile jsme si stěžovali na tuto "porci", čekali jsme na pivo cca 10-15minut a v 22:00 jsme byli slušně vyzváni, ať odejdeme ... služné vyzvání bvypadalo tak, že slečna nám řekla že končí a že musíme platit /přitom u ostatních stolů se pilo a jedlo dál/ ... no a samozřejmě si drze nezapomněla říci o dýžko slovy: "tak za kolik to necháme" ... jako že holky nebiju ale tato slečna byla zralá na facku ...
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Restaurace U Vejvodů | Pilsner Urquell original restaurant | Praha
    http://www.restauraceuvejvodu.cz/?page=jlistek&lang=CZ
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Restaurace se jmenuje u Vejvodů v centru Prahy ... V této hospodě mají sice dobrou Plzeň za celkem dobrou cenu /na centreum/ ale jakmile zde promluvíte česyk, tak si počkáte ...

    jídelák přikládám - trio sýrů je za 179,- + hranolky zvlášť ;o)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WILLIAM_WALLACE: bylo by víc infa?
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    WILLIAM_WALLACE: Nějakej důkaz by nebyl? Co takhle aspoň lokalita, kde to podávají?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam