• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Katka Brabencová-Peklo na talíři

    Kuřecí Cordon Blue podle Ikei

    Bylo to něco tak šíleného že jsem to aji vyfotila. Popravdě bych nechtěla ani vidět ten rozbor z čeho se tadle rádoby potravina skládá. Ale kuřecí maso a ani krehčené to bohužel není.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    FILUS: Myslim ze to nebylo mysleno ze dostane cisnik po hlavě talířem ale spíš jsem ti pochopil jako metaforu, protože číšník je první kdo problém řeší, pak kuchař nebo provozní ;)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    FILUS: aaa pingl z centra :)
    FILUS
    FILUS --- ---
    87HIGHFLYER: Muzu vedet proc by s tim zrovna obsluha mela dostat po hlave!?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TYRKYS2: dostala s tim obsluha po hlavě?
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Mlsnej kocour, prý lasagne s kuřecím masem a bešamelovo-sýrovou omáčkou.
    Kolega Ital to nedal, druhý to načal a maso prý bylo staré, suché, asi z pátku (bylo to pondělní menu). Navíc smrdělo.
    lasagne pry photo lasagne_zpsb248783a.jpg
    WYMA
    WYMA --- ---
    Tady se to přes kritiku férovejch peklíček typu kuřecí stejk s broskví a nivou zvrhlo do kritiky krásnejch rodinnejch cukráren .)
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    Podle mě je to na první stránce ,,před", protože jednak je na fasádě nápis cukrárna Jarka a pak, když si projedete tu galerii dál, tak je tam opravdu celkem moderní interiér a velký dvoupákový pressovač...Nebo kritizujete to?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já dávám palec nahoru za obrat "není nefér, že se o nich doposud nepsalo?"
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: zejména když to přistálo v mailu novinářky zaměřené na politiku...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BRUKEV: peklo je především Samkové snaha o jejich propagaci. A pak tedy "profesionální barista" s prskátkem.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Asi tak, typická malá kavárna. Často mívaj vynikající dorty.

    Sem to imho nepatří.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak nevim no.
    Na první pohled typická vesnická cukrárna. Do gastropekla ale nějak extra nevidím důvod, spíš designpeklo.

    U těchto vesnických cukráren jsem každopádně zažil i pár podniků, kde fakt pečou vlastní zákusky/dorty a kvalita je supr.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ZUZKAOU: už jenom to, že na tom jejich webu hraje nějaká zpíčená italská písnička a galerie je ve flashi, bych tam nešel :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TOOMIX: ale jako klidně to může být poctivá malovýroba klasických zákusků, to zase jo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ZUZKAOU: bože můj
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

    Dobrý den, mám pro Vás tip na článek o cukrárně - kavárně Kráčmarovi, která si to opravdu zaslouží.
    Je to podnik, kam jezdím pravidelně relaxovat v Brodku u Přerova, kde mají nejen exkluzivní interiér ( pak že to na vesnici nejde...), ale i výborné věci, jako např. točenou zmrzlinu, zákusky a v neposlední řadě dva druhy kávy od firmy Haubrandt, kterou připravuje profesionální barista.
    Ne náhodou tento podnik získal ocenění cukrárna roku olomouckého kraje, viz. odkaz níže.
    Není nefér, že se o nich doposud nepsalo...?

    http://www.gastronomyawards.cz/cukrarna-roku/vysledky-souteze

    A tady jsou jejich web.stránky: www.kracmarovi.g6.cz

    S pozdravem spokojená zákaznice Klára Samková

    http://kracmarovi.g6.cz/gallery/ (v galerii záběr na úchvatné ambyjente podniku a nadupanou mašinu na pikolo)
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    TOOMIX: ona ani hawai není zrovna taliansko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam