• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    YNOR
    YNOR --- ---
    GRANTORINO: v kterým? zkus si je synchronizovat - soustřeď se na bod uprostřed

*
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SCREAM: tak šílenější ikonku jsem neviděla... pár sekund a mám z toho tik v oku ;)
    SCREAM
    SCREAM --- ---
    nevim :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SCREAM: stopy jiných skořápkových plodů jsou skořápky?:)
    SCREAM
    SCREAM --- ---
    stačí si přečíst složení a tam to píšou ...
    Složení
    Ořechy 50 % (arašídy 28,0 g, mandle 16,2 %, para ořechy 5,8 %), kakaová poleva 19 %, (cukr, rostlinný tuk, kakaový prášek, emulgátor lecithin), invertní cukr (glukóza, fruktóza), dextróza, konopné semínko loupané 6,1 %, maltózový sirup, extrudované cereálie (pšeničná, kukuřičná a rýžová mouka, cukr, žitná mouka, pšeničný slad, kakaový prášek), med 2,7 %, kakaový prášek, emulgátor sójový lecithin.

Informace pro alergiky: Výrobek obsahuje pšenici, kukuřici, žito a sóju. Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    PISKVOR: Au ...tyhle tyčinky mám tak nejak fakt ráda ale tyhle skořápky se objevuvjí v kazdy druhy tycince takze moje zuby ssi uz nepreji abych je nadale kupovala.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SMOKY: Zvejka se to dost blbe ;)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PISKVOR: V tom pripade to neni spatne, ne ? :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    87HIGHFLYER: Technicky vzato to kus ořechu je ;)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PISKVOR: áha, já nepoznal že je to skořápka...přišlo mi to jako kus ořechu
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    87HIGHFLYER: Ta skořápka byla _v_ tý tyčince.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PISKVOR: nechápu?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Nevím, jestli je to nějaký velký gastro, ale peklo je to slušný: jezte ořechy, jsou zdravé neasi.
    .
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pikantní pinďa a Splašené kůzle. Co také najdete na jídelním lístku? | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...dete-na-jidelnim-listku-p9s-/dobra-chut.aspx?c=A130925_170323_dobra-chut_mc
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    YNOR: ale tvuj prispevek rozhodne nebyl po nasimu :-))
    YNOR
    YNOR --- ---
    OBIWAN: ja su z prajzke
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    YNOR: jsem z Ostravy a slovo "bombylať se" jsem nikdy v zivote neslysel, zato mne to pripomnelo "prukopnika ostravstiny" s IG 160 a s modelki s kozi Radovana Kaluzu :-)
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    MION:spisovným jazykem se nemluví nikde, spisovný jazyk je ustálená psaná podoba
    MION
    MION --- ---
    YNOR: ano pane v praze sů všecí chytří :¨)
    já jenom že tu jede kašu..
    YNOR
    YNOR --- ---
    MION: spisovně se řadi enem v praze, bo tam su fajni a chytři ludě...
    zbytečně tu s nima bombylaš synek
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MION: tak ten byl dobrej :-) ještě prosím ten o blondýně :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam