• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    KATJUSHKA
    KATJUSHKA --- ---
    HATEMAN: SURICATA: a co to jako ma byt?:-) ani si nedokazu predstavit jak nebo s cim se to ma jist.-)
    SURICATA
    SURICATA --- ---
    HATEMAN: tenhle recept znám pod názvem "sloní žrádlo" a v 80´letech to byl hit, který nesměl chybět na žádné oslavě.
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    dostala se mi do ruky kuchařka o kterou se musim podělit. V úvodu se píše:
    Vybráno z dopisů diváků soutěže "o nejzajímavější recept EX plzeň 1989 - gastronomické slavnosti"

na ukázku:

Ševcovský mlsanec

2 lžíce octa, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce hořčice, 2 lžíce oleje, 1 velká cibule, 2 sterilované okurky, 1/2 kg uzenek nebo párků, 2 majolky
    Ocet, kečup, hořčici a olej promícháme a svaříme. Po vychladnutí přimícháme drobně pokrájenou cibuli, nudličky okurek, kousky uzenek (párků); nakonec přidáme majolku, dobře promícháme a necháme v chladu 24 hodin proležet

Můžu dodat i recepty na Pochoutku "Mišmaš", Dědkův odkaz či Jazyk naší Zdeny (ten obsahuje 1 deci levného vína - možno nahradit vodou s cukrem a octem)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ONITSUKATIGER: babicova kucharka... zmrd jeden zasranej
    DARMONLOR
    DARMONLOR --- ---
    ONITSUKATIGER: Párkové špagetové chobotničky a pizzaburger. Dvě věci co vznikly jako vtip na 4chan /ck/ a objevujou se všude :-)
    YNOR
    YNOR --- ---
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    17 kulinářských nechutností jako od maminky (nebo manželky) | Blog | Čilichili
    http://cilichili.cz/blog/15-kulinarskych-nechutnosti-jako-od-maminky-nebo-manzelky/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Prave sem mel smazeny veprovy rizek, bohuzel sem si v menu nevsim, ze je plnenej policanem a krenem. A ze je s tatarkou. Byl to... silny zazitek. Brno, U Badinu. Bohuzel nemam foto, sem zoufale out a je mi blby fotit si zvanec.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    VEETUHS: to by ses měl asi naučit česky, aby si nemysleli, že jsi jeden z nich.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    já nemám rád cizince a homoseksuáli
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ELESDY: Pro mě osobně je ekl zvyk kouřit.
    YNOR
    YNOR --- ---
    ELESDY: omg wtf lol
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    BRUKEV: Nemůžu si pomoct ale davat nekomu sracky na stul jen proto ze tobe se nelibi jeho zpusob stolovani mi teprve prijde to pravy gastropeklo.Kdyby sme tohle provozovali u nás v restauraci tak by to byla dobra cesta do pekla..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ELESDY: v tom se nehádám, pro mě taky

SOJKA: vlastně proč ne?
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    BRUKEV: Fakt si tohle nekdo zaslouzi za cigara a telefon na stole?? To je dobra demence!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ELESDY: mě ekluje napůl to jídlo, ale napůl i fotograf. Lidi, co nechávají na stole během jídla poházená cigára, zapalovač a mobil si tohle žrádlo imho zaslouží.
    I v trojkové hospodě u držkovky jde zachovat jistou úrpveň stolování.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    CERNAAMODRA: Prave proto jsem se na to ptal :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    CERNAAMODRA: no, chuťově je mnohem lepší ten rozmrazek z paula než z alberta;) otázkou je, jestli to stojí za ty prachy
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    DR_COOPER: Jo, tváří se jako něco extra, ceny mají jako něco extra, ale rozmražujou ty samý polotovary jako všichni. Ale když dám za rohlík k snídani dvacku, tak se s ním aspoň vyfotím, ne? ;-)
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    DR_COOPER: priklad
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    CLUBEER: Jako, ze Paul je neco extra? Nebo ted jsem to uplne nepochopil :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam