• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    JAKE_UP: 4 knedlíky a zelí jdou minimálně 2x mozarella
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    JAKE_UP: usetri dost, ale misto obezity ho zabije to jidlo.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JAKE_UP: třeba mu to víc chutná
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BRUKEV: To mi vysvětli... Kolik člověk ušetří kalorií, když si místo klasiky králík, knedlík a zelí dá králíka s mozzarelou? Jak se to někomu může vyplatit?
    KEEE
    KEEE --- ---
    BRUKEV: krom toho že se to k sobě ale vůbec nehodí, tak jo, je to docela dietní. Samý bílkoviny.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BRUKEV: a kdyby ta mozzarella nebyla light, což je tak nějak z principu píčovina :-D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    IM_MORTAL: hnusný fotky, hnusná jídla.

Z legrace ale udělám barevné palačinky synovi - recept mám vlastní kvalitní, jen trocha barviva do toho, prcek má 4 roky, z toho hodí nadšením záda:)

Ten králík s mozzarelou v důsledku ale asi bude celkem lehké jídlo, ne? To se ptám jako vážně, žádná troll pruda. Kdyby to na tom talířku mělo nějakou formu, tak bych to do redukce váhy asi nezavrhoval.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Vidím Euroshopper/Tesco farfalle, fazole z plechovky, salám s kapií, cibuli, tatarku a chlupatej knedlík/nok/cosi jako halušky. Tohle jsme nejedli na koleji ani když jsme byli totálně na sráč
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    SALVATOR: sem si taky říkala, jestli to spíš není kremace
    ADAMFC: nj, chtělo to oživit. a jak na t tak koukám, tak udělám brzo další...
    NIGHTFURY: já ti nevim, jako nepoznamenalo mě to jako ten zbytek, ale čekala sem že to nějaká bydla dělala svýmu mimískovi....
    YNOR
    YNOR --- ---
    PLAGUEDIL: se divim, že se těch 82 dožila
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    SNIPERCZ: tohle je jedna z variací na šlichtu, kterou si vaří moje babička (82), když se ji někdo pokusí uvařit něco normálního, tak to vyhodí, nebo použije jako základ pro svoje.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    PLAGUEDIL: Co to je sakra za hnus?!
    TLUSTEJ
    TLUSTEJ --- ---
    PLAGUEDIL: Preju dobrou chut!
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    IM_MORTAL: Barevné palačinky super, z těch žeber, která zřejmě prošla krematoriem, je mi do pláče.. a zbytku nemluvím, humus, humus, humus.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    bezva. mam nenavratne vytvorenou asociaci mezi fotoalbem Kakanicko a svickovou.

ten bramborovej salat s zelatinou je taky pecka.
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    IM_MORTAL: heh... ta svíčková je fakt ze svíček, ne? nějakých vonných...

ale palačinky jsou klasika. měla jsem za to, že obdobím potravinářských barviv si prošel každý. já teda jo :o)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    IM_MORTAL: tak takovejhle set sem dlouho neviděl
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: a nemusíš to ani blít
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    IM_MORTAL: Ty žebra... To sou zbytky po autohavárii?
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    IM_MORTAL: babovka bramb. salátu! to je chytry nahodou, priloha i zakusek zaroven :)))
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    HWLLFFRDD: PRESNE, vedel jsem, ze jsem to tu nekde videl, ale nemohl jsem to zaboha najit. thx ;)
    MION
    MION --- ---
    LUCIASHECK: jj souhlas :)) palacinky jsou fakt dobry napad.:)) jen nevim zda by to nebarvilo usta :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam