• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    subjektivní dojmy :) nějaká slizkost, pche.....
    znám lidi, co nejí houby, protože jsou "žužlavý", o čem si chcete povídat s člověkem, kterej neví jak zpracovat kuře:
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    JAKE_UP: Protože píšeš o vlastnosti masa kterou prostě a jednoduše NEMÁ ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JAKE_UP: neměl jsem na mysli v trojobalu :-)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    JAKE_UP: rizky nejsou sice uplne moje neoblibenejsi jidlo, ale kdyz uz si je delam, tak prave z kureciho stehna. Slizke jsem to nikdy nemel. A to obaluju a smazim tak maximalne 2x za rok, tazke v tom zadnej specialni skill nemam. I za mlada u rodicu jsem si vybiral z rizku prave ty kureci steheni. Asi to bude presne ten druh jidla, upravy, kterej z nejakeho duvodu deli populaci na dve casti ... viz. treba suroviny do bramboroveho salatu :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BUNDA: Já ti nevím, já jsem nikdy řízek (klasicky v trojobalu) nikdy negriloval. Rozdíl je v tom, že stehno není obalené, ne?

    SNIPERCZ: Na to, že bych se ze stehenního obalovaného řízku poblil mi říct, ať si na něj někam zajdu, to je rada nad zlato. Doporučíš mi i nějakou konkrétní restauraci, kde bych mohl prezentovat reverzní chod své persitaltiky?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JAKE_UP: já ti nevím, ale stehenní řízky na grilu jsou podstatně lepší než prsa. V čem je rozdíl mezi grilovaným stehnem a z něj vykostěným řízkem?
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SPOBY: Kde jsi vzala že je to maso slizké, já se s tímhle nikdy nesetkal ;) to maso má úplně jiné přednosti, šťavnatost stehenního a prsa se nedá porovnat ;) jde o přípravu a všechno a pak docílíš aby to maso bylo takové jaké má být, ale slizké rozhodně nebude ;)

    JAKE_UP: zajdi si někdy na kvalitně upravené stehenní a věř že to co jsi napsal rád odvoláš ;)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    DAVE_PAGE: Asi je ale rozdíl grilovaný/pečený stehno a stehenní řízek. Ten je vskutku nechutně slizkej a já jsem schopnej se poblít přímo do talíře, pokud mi to někdo naservíruje.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    SPOBY: zeres shnile maso? Ja je slizke nikdy nemel. Kdyz si poridim domu kure, tak je snim cele. Bud je pecu a nebo rozbouram a z kazde casti udelam neco jineho. Vcetne kosti na vyvar a kuze na skvarky.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SPOBY: Když to neumím tak to nedělám, to že po jedné zkušenosti zvolíš takovou ignoraci je už tvoje věc, přitom na asijskou kuchyni jsou snad jedinou volbou právě stehenní ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ELESDY: Prosimtě takže to už to máme brát jako sichr potvrzený, žes čtvrt roku zpátky přestala sjíždět lajnu, točit péčko apod. a místo toho se z tebe stala hoch dáma s ušlechtilejma zájmama, kuchařka, programátorka serverů a gastropolicistka? Ne že by cokoli proti čemukoli, ale pokaždé, když konkrétně od tebe vidím příspěvek tohoto ražení, tak si prostě musím chtě nechtě vybavit ten starej stav věcí. Čili teď tě jako brát vážně, jo?
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Tohle už hraničí se Sado-Maso salónem
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    ELESDY: Zapomneli tam dat ryzi? Vubec zadnou nevidim.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    SICKBOY4000: no, určitě jsem se sral s aranžovanim materialu na fotku jen kvuli par plusičkum tady...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To je beztak kopírka deep-fried Mars bar :)
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    ZUZU: Nevím proč ale Poláků mě to nepřekvapuje :P
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZUZU: krvácí, chudák...
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TOOMIX: tohle by si ale zákazníky určitě našlo!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    vie FB Peklo na talíři...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam