• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HWLLFFRDD: je to bílý jed, tak je otráví, neasi. Ale teda asi by na to pomohlo jíst bílou mouku, protože zlý bílý lepek ti olepí střevo zevnitř, takže by mohl zabránit tomu unikání felálií do břicha.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Rafinovaný cukr poškozuje střevní mikrofloru [jak?], čímž následně dochází ke zvětšování porů střevní stěny [cože, jak?!?!] a do krve se ve větší míře dostávají nedostatečně strávené bílkoviny [a taky hovna]
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FAEKAL: Serafinbyliny.cz, aha. Hned prvni veta hovori o serioznich pruzkumech (argumentum ad verecundiam), ale neni ani jeden pruzkum vyzdrojovany.

    Podle poslednich pruzkumu Fekal odkazuje na sracky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FAEKAL: Jojo, a nezapomeň se cestou pryč děsit toho, že ročně taky sežereš 2,732 g hoven. Je to samozřejmě jenom odhad.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FAEKAL: Jo tak ty nezeres maso. To dost vysvetluje.

    Bilej rafinovanej cukr. Lepsi nerafinovanej?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FAEKAL: Prosmtě, ten článek je durch sračka, už se sklidni a popojeď.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FAEKAL: a co teprve sperma v majonéze na kebabu!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FAEKAL: Neprožíváš to nějak moc?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    tak popojedem, ne?

    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    JAKE_UP: Určitě, protože si pamatuju, že když jsem byl malej tak jsem zblajznul běžně několik kostek cukru a zvracet se mi z toho nechtělo :) To jsem někde četl, že se cukr vyrábí z cukrové třetiny a zajímalo mě jak to chutná samotný, až později jsem zjistil, že se tady dělá z řepy :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FAEKAL: Tady je to hezky shrnuto i s konkrétním příkladem:

    Stručně o AC24 | Zmatená kudrlina
    http://www.zmatena-kudrlina.cz/strucne-o-ac24/
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FAEKAL: Tak třeba hned bod jedna o 12 pubických chlupech. "Jedná se samozřejmě jen o odhad." a "...je statisticky mnohem pravděpodobnější ve fast-foodových řetězcích..." Podle mě je text vyfabulovaná sračka, jedná se ale samozřejmě jen o odhad, nicméně statisticky je sračkovitost podobných textů statisticky mnohem pravděpodobnější.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    FAEKAL: máš něco konkrétního? nebo jen vztek, že se dotknul tvýho oblíbenýho konspiračního bulváru?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FAEKAL: Na AC24 málo konspirační, sem málo pekelný ;)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ENDER: bohužel až moc lidí (i dva by byli moc)
    ENDER
    ENDER --- ---
    HWLLFFRDD: ac24 je sracka... zajimalo by me jestli ty stranky bere nekdo vazne..
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    FAEKAL: naprostá sračka
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ENDER: Nežral bych ani manu nebeskou, kdyby na jídeláku byla pod názvem kundí strupy.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DANKLAR: hacked...
    jinak tam vari celkem ok bez pridanych veget a bujonu...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TOOMIX: fakt hustý, tam bych teda na jídlo nešel...
    Kuřecí maso
    2000g Žabí stehení steak na pomerančích (cherry, med) 159,-
    200g Přírodní ochlupení na bylinkovém másle podávané s grilovanou zeleninou 159,-
    200g Morčecí steak zapečený se třemi druhy sejra (niva, eidam, hermelin) 159,-
    200g Smažená kůže z paty 119,-
    200g Vepřová noha 159,-
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Došlo k chybě při zpracování dotazu v databázi.
    Unknown column 'friendly_url_en' in 'where clause'

    lol
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TOOMIX: stránky nejedou
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    TOOMIX: bleju. a ze si ten debilek mysli, ze je to nadmiru vtipne, ze...?!!?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Speciality k pivu | Restaurace u Eriky II
    http://www.ueriky2.cz/speciality-k-pivu
    Naše speciálně vybrané pokrmy, které se výborně hodí k zlatavému moku.

    Černá pomazánka – chléb, jemně sekaná předkožka 45,-
    Domácí nakládané varle s cibulí feferonkami 69,-
    Hovno octem 39,-
    Lofas s cibulkou a feferonkou 39,-
    Ďábelská směs z použité vložky zapečená na smaženém chlebu 99,-
    Zapečené semeno s uzeným masem a sýrem 89,-
    Grilovaná klobása s hořčicí a křenem 69,-
    KATJUSHKA
    KATJUSHKA --- ---
    _MIKI_: uz jsem myslela, ze me nic neprekvapi..
    _MIKI_
    _MIKI_ --- ---
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LUCIASHECK: oni tam vůbec příšerně vaří :(, bohužel je to jeden z mála podniků s uzavíratelným salonkem dostatečné velikosti a kde mají ještě tv ke které se dá připojit počítač a je to v centru :(
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOIRAIN: OLOL
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Omlouvám se za kvalitu, foťák v mobilu odpovídá ceně mobilu:
    přílohový salát s dresinkem v restauraci kina MAT
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DOCKINEZ: klasika. Nazev matouci, hlavně at nazenem lidi do knajpy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam