• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PRGBEAR: za hranicemi ceho?
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    Kdo ještě nezná, koupí hned za hranicemi. Tzv. Dönerbox je mňamka, zejména tak po pěti minutách, co se majonézu a šťáva z masa vsákne do hranolků....

    KYO
    KYO --- ---
    KADLINO: to je gastronomicky terorismus. Asi to ukazu nasemu italovi, co k nemu chodime do takovy maly roztomily restaurace na jidlo, to nepochopi
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    KADLINO: je to fakt UHO? Mi to spíš připomíná červený zelí :-)
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    Omlouvám se za špatnou kvalitu fotky, ale rád bych vás pozval do Pardubic na pizzu s rejží, bramborovým knedlíkem a UHO.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BRUKEV: :D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GRANTORINO: hele, fotka je to špatná, kdyby to bylo někde v indii na talíři, tak to taky vypadá jako blitek, ale nehrotíme to jako zde, bo se těšíme na natural india vegan meal.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FORTY: ano, presne tak, v diskuzi si to pochvalovalo hodne lidi, nejakej asi rozsirenej tip na vylepseni :D
    FORTY
    FORTY --- ---
    GRANTORINO: Jako že ona flákla ten hummus do guláše?
    Jinak můj kámoš taky vaří slušnej vegshit, ale jsem moc hodnej že to nechci víc zveřejňovat:D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    paní K.M. ... aneb i veganství má svoje gastropekla :))) z veřejné kuchařky Vegan DYI
    22 hod · Bučovice, South Moravian Region
    Mozna uz nekdo zkusil, ale ja az dnes. Klasicky sojomaso bramborovy gulas s veganline a pikant hummus.

    a prej jí to nevadí, že to vypadá jako blitky, takže si prej každý může myslet, co chce, tak já si taky myslím, že to vypadá jako blitky :D


    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BRUKEV: tady bych naopak ocenil upřímnost...ve většině pizzerií tomu říkají mozzarella
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Teď jsem si četl nabídku jedné místní pizzerie a co se nedočtu: Na pizzu sypeme sýr eidam 45% a potravinářský výrobek s rostlinným tukem.

    Už ten název "potravinářský výrobek s rostlinným tukem" zní skvěle hnusně...
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    TYRKYS2: Kdyby jen buchtička, tohle je zlo! "Pica od JITUŠKY po česku z CHOCEŇSKÉHO JOGURTU"
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    PAN_SPRCHA: Stejná autorka tam má recept s popisem "ZÍTRA PŘIJEDE TCHYNĚ?OSVĚŽUJÍCÍ BUCHTIČKA". :-DD
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ENDER: to je moc velká zvrhlost i na mimáč
    ENDER
    ENDER --- ---
    PAN_SPRCHA: zvlastni, v komentarich prevazuji racionalni nazory :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    jojo, to je evergreen

    KRABÍ TYČINKY OBĚD ZA 3 MINUTKY POKUD OSTANOU UVAŘENÉ BRAMBORY
    http://www.mimibazar.cz/recept/54350/krabi-tycinky-obed-za-3-minutky-pokud-ostanou-uvarene-brambory
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    JAKE_UP: právě se mi moje tenké střevo oběsilo na sobě samém
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KYO: Právě se mi zauzlovalo tenký střevo.
    KYO
    KYO --- ---
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ONITSUKATIGER: U nás v rodině se dědí recept na famozní rajčatovej salát s majonézou, ale součástí je krom jiného čerstvá petržel, kterou tady nevidim, nicméně mě díky tomu mám určitý pochopení pro kombinaci rajčata s majonézou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam